|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2011-03-01 20:48:43
intrebarebuna seara...as dori si eu sa stiu daca ar exista vre-o problema daca as folosi gynophilus ovule si nu as avea candida...de azdimineata am senzatia ca parca mi-ar aparea simptome ca si cum mi-ar aparea ...sunt si stresata de gandu ca as putea face si at parca am tot felu de senzatii...poate si cum ma gandesc...ammai avut de cateva ori si nu e placut m-am saturat...e periculos daca mi le administrez si e posibil sa nu am nimic?multumesc Offline #2 2011-03-02 08:38:42
Re: intrebareDe ce sa nu mergi tu mai bine la medic? O descopri din timp. Si pt ca tot ai mai avut experiente as avea sa-ti pun si eu cateva intrebari. De ce ti-a mai aparut? Se trateaza asa de greu? Eu am pt prima data si sunt ingrozita ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-03-02 09:09:54
Re: intrebare
ba risca. risca sa devina rezistenta la tratamentul obisnuit. de aia nu trebuie facut tratament fara fungigrama si cu atat mai putin fara consult medical. Offline #4 2011-03-02 09:12:10
Re: intrebarems frumos pt raspunsuri Offline #5 2011-03-02 09:19:07
Re: intrebarebuna fetelor.Am o intrebare,tot am cautat pe net dar nu gasesc.Foloses anti de cativa ani,totul e oki,prolactina mi-o teste anual si pana acum e oki,dar a-si dori sa-mi testez hormonul anti-Mullerian(amh),in ce masura influenteaza anti aceasta analiza????poate sa nu reflexe valoarea normala daca folosesc anti??? ms si astept raspuns,va pup si multa sanatate Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-02 11:37:16
Re: intrebaremereu cand am facut candita doctorita mea mi-a da lomexin...m-am saturat sa tot fac intruna...e ff neplacut....e bine daca fac irigatii cu ceai de galbenele si mananc iaurt?? Offline #7 2011-03-02 11:41:45
Re: intrebare
stiu ca e neplacut. eu in locul tau as face un test de sensibilitate la antifungice, stiu ca nu e in practica curenta, dar exista specii rezistente. Offline #8 2011-03-02 11:53:27
Re: intrebarea aparut...incep simptomele care apar mereu...( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|