homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Messenger.help!!-4

#58 2011-03-03 13:41:48

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: messenger.help!!

eu am auzit de el .. o prostie ... am mai circulat pe messenger mesaje de genul asta ... iar daca ar fi fost adevarat yahoo ar fi trebuit sa dea un comunicat de presa, ca doar se considera o companie serioasa ... si daca ar fi adevarat , nu vad care e problema sunt si alti operatori de mail care ofera acelasi servicii pe care le ofera yahoo messenger

Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-03-03 13:42:32)

#59 2011-03-03 13:45:59

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Sunt vrajeli...

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#60 2011-03-03 15:02:03

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Toriana a scris:

FOARTE IMPORTANT Yahoo se inchide pe 17 arpilie 2011! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell? aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge scz d mass lam primit si yo
wow Ati auzit de chestia asta pana acum? Eu l-am primit pe mess, dar n-am stresat pe nimeni din lista cu el. In acelasi timp mi se pare si amuzant: "aici este presedintele..." si ciudat.

mesajul asta circula de ani buni pe mess lol pana acum ar fi trebuit sa fie inchis de n ori. e vrajeala.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#61 2011-03-03 17:52:41

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Faza cu avatarurile e de la ei. Fac lucrari de intretinere. Mai nou nici mailul nu merge, aparand acelasi mesaj de "maintenance". O sa isi revina smile Cat despre detectoarele alea, se pare ca nici unul nu mai functioneste lol
Si sa va mai zic o chestie, un mare mare minus pt ei. Tin TOT stocat pe serverele lor. Mie imi e setat messul sa nu imi salveze arhiva, insa daca intru pe mail si dau search dupa un din lista, apare TOATA conversatia cu el de cateva luni incoace. Unde e privacy-ul ala laudat al lor? Ca sa nu mai zic de scandalul din China cand au cedat politiei tone de convorbiri "private" dintre diferiti tineri. I-au bagat pe toti la inchisoare pt ca nu au respectat regulile comunismului. O companie atat de laudata ca si Yahoo-ul da multe rateuri in ultima vreme.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-03-03 17:55:48)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.