|
Nu esti logat.
Cine plateste nunta?#1 2011-03-04 17:40:44
cine plateste nunta?chiar asa: cine plateste nunta? parintii fetei, parintii baiatului, mirii, parintii amandurora? la voi cum a fost( pt. cele care au facut acest pas)? I like the way you shake your ass around me Offline #2 2011-03-04 17:52:56
Re: cine plateste nunta?plateste cine are bani ...adik asa e normal ...nu cred ca este vreo traditie ca cineva trebuie sa platesca nunta ...atata timp cat la ea participati amandoi si ambele familii, nu vad de ce numai una ar trebui sa platesca viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #3 2011-03-04 18:01:57
Re: cine plateste nunta?puteai sa intrebi aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t3385 … la-la.html Offline #4 2011-03-04 18:02:46
Re: cine plateste nunta?da, dar cand parintii lui se asteapta sa plateasca nunta jumi- juma cu ceilalti parinti desi stiu ca acestia nu prea au de unde? ce`i de facut? I like the way you shake your ass around me Offline #5 2011-03-04 18:04:31
Re: cine plateste nunta?asta e chestie subiectiva, parerea mea e ca platesc mirii ca doar e nunta lor, nu a parintilor. daca nu au bani, asteapta pana fac rost sau fac nunta mai mica, dupa posibilitati. Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-04 18:20:42
Re: cine plateste nunta?corect ioana, platesc mirii ajutati de parinti (daca au de unde si daca vor) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|