homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare test papanicolau

#1 2011-03-05 01:02:00

karinos2006
Membru
Inregistrat: 2011-03-05

interpretare test papanicolau

Salutare tuturor  happy  sunt noua aici ....si hop ca si sar  cu intrebarile   coffestudiu ,  sa incep asadar : Acum o luna am efectuat testul papanicolau si analiza secretiei care a relevat o infectie cu gardnerella ...medicul mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez si ca acest lucru s-a intamplat cel mai probabil datorita faptului ca ma spal foarte des ..poate chiar prea mult ..si folosesc tot felul de produse pentru igiena intima  dumbom  , in orice caz mi sa dat tratament cu ovule 10 zile si antibiotic  3 zile, iar azi am primit si rezultatul testului papanicolau , din pacate nu am cum sa intreb medicul meu dat fiind faptul ca ma regasesc la 2600km distanta de el  dance  in orice caz rezultatul este urmatorul :1. Adecvarea frotiurilor pentru evaluare : satisfacatoare  2. Caracterizare generala : modificari celulare benigne 3. Modificari relative asociate cu :Inflamatia  4. Evaluare hormonala : Pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza  Clasa 2 ,  Examen Cito-Bacteriologic : Infectii: Gardnerella , ar trebui sa fiu ingrijorata? albert  daca da..e de rau..daca nu credeti ca ar fi recomandat sa repet in fiecare an testul? Multumesc mult si o seara excelenta tuturor ! goodluck  goodluck
P.S. prelevarea secretiei pentru toate analizele s-a facut in aceeasi zi doar ca analiza pentru infectii a venit dupa 3 zile in consecinta am luat imediat tratamentul iar rezultatul papanicolau de abia acum ca atare infectia cu gardnerella banuiesc ca nu mai este ! tummenupp

#2 2011-03-05 12:49:26

karinos2006
Membru
Inregistrat: 2011-03-05

Re: interpretare test papanicolau

rotfl  rotfl  multumesc mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.