homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durerea pelvina poate fi de la coloana?

#1 2011-03-05 12:26:21

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Durerea pelvina poate fi de la coloana?

Buna
revin...cu mai vechea mea problema...durerea pelvina care e cronica deja.
Ultimul ginecolog la care am fost, a fost primul care mi-a zis ca desi am uter fibromatos marit, nu se justifica durerile mele si mi-a spus ca am sindrom algic pelvin. Mi-a sugerat sa imi fac un film la coloana. Inca nu am ajuns la medic fizioterapeut...dar se pot resimti dureri pelvine gen arsura si de la coloana? Eu am senzatia ca ma doare uterul, de fapt simt ca  o inflamatie, arsura mai bine zis. Uneori iradieaza si in spate. Nu mai stiu ce e cu mine. Sufar de atat timp incat...nu mai imi doresc sa traiesc!
S-a confruntat cineva cu asa ceva? grater

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2011-03-05 12:29:10

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Durerea pelvina poate fi de la coloana?

tin minte ca ai luat o perioada anticonceptionale. in perioada aceea tot te durea burta?
daca durerea dispare de la anticonceptionale, ar insemna ca problema e totusi in sfera genitala. de asta intreb.

#3 2011-03-05 12:37:52

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Da am luat 3 luni cerazette care mi-a oprit ciclul si atunci nu m-a mai durut nimic. A fost super. Dar nu cred ca oprirea ciclului poate fi solutia la 34 de ani.
Sa fie atunci de la uterul fibromatos marit? E adevarat ca simt  si jena in...fund, ca un fel de galma, si cand ma asez jos trebuie sa o fac cu grija. Atunci sa fie totusi uterul? Ce sa fac? Sa ma gandesc sa il scot? Ca deja ma gandesc la variante extreme. Oricum cu un uter fibromatos nu poti duce o sarcina la capat...
Sunt de-a dreptul disperata. Azi noapte nu am inchis un ochi de la durere.

Si ce e de-a dreptul hilar, ca medicul endocrinolog mi-a zis ca, cam devreme am probleme uterine va
De parca am ales eu boala intentionat. Mi-a zis sa fac 2 analize, progesteron si estradiol ( care sunt 83 de lei in tottal)...Am cheltuit atatia bani pe medici incat imi vine sa imi iau campii si tot nu mi-am rezolvat problema...

Ultima oara a fost editat de nataroman (2011-03-05 12:42:21)

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#4 2011-03-05 13:58:07

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

nataroman a scris:

Da am luat 3 luni cerazette care mi-a oprit ciclul si atunci nu m-a mai durut nimic. A fost super. Dar nu cred ca oprirea ciclului poate fi solutia la 34 de ani

Cerazette este un contraceptiv doar pe baza de progesteron si oricum nu poate fi luat mai mult de 2 ani. Are in general efecte secundare foarte neplacute (iti mai zic detalii daca vrei, dar acum nu mai conteaza pentru ca nu il vei mai lua).
Oprirea ciclului se datoreaza tocmai faptului ca Cerazette era pe baza doar de progesteron...
Un contraceptiv combinat (progesteron+estrogen) ti-ar stopa, deci, durerile de burta la fel de eficient; si acesta nu ar avea efectele secundare neplacute ale contraceptiei doar pe baza de progesteron. Sunt multe feluri de anticonceptionale combinate; medicul de planning sau endocrinologul ti-ar putea gasi unul potrivit, mai ales ca ziceai ca ai hirsutism si atunci cred ca trebuie sa iti aleaga un contraceptiv cu activitate anti-androgenica. E foarte util sa faci analizele hormonale recomandate de endocrinolog, tocmai ca sa iti poata prescrie un contraceptiv combinat cat mai potrivit tie. goodluck

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-05 14:02:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.