homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare anormala...

#1 2011-03-05 09:01:10

butterfly90
New member
Inregistrat: 2010-12-12

sangerare anormala...

salutare tuturor.
am si eu o problema...mi-am inceput viata sexuala de 2-3 ani,nu am fost niciodata la ginecolog,mereu am amanat,probabil datorita faptului ca nu am avut multe contacte sexuale...unul la cateva luni bune.cand m-am dezvirginat nu am sangerat...iar anul trecut in timpul unui contact sexual am avut o sangerare,dar nu i-am dat prea multa importanta deoarece am crezut k am avut un himen elastic care s-a rupt de abia atunci.de atunci nu am mai avut nimic.de curand am avut 2 contacte sexuale in urma carora am sangerat...ultimul contact a fost acum 3 zile,seara,am sangerat ,iar de a doua zi am o scurgere maronie (cateodata si cu 2-3 firicele de sange) care persista si acum.saptamana asta vreau neaparat sa merg la medic...insa sunt foarte speriata,nu pot sta deloc linistita,e vorba de ceva grav? sad

#2 2011-03-05 15:25:16

butterfly90
New member
Inregistrat: 2010-12-12

Re: sangerare anormala...

nu imi raspunde nimeni si mie?sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.