homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri neobisnuite

#1 2011-03-06 15:38:17

Neesp
Membru
Inregistrat: 2011-03-06

scurgeri neobisnuite

Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta dar m-am uitat putin pe aici si am vazut anumite subiecte asemanatoare dar nu chiar ca ceea ce am eu. Mi-am inceput contactele sexuale acum 2 luni si nu am avut probleme pana acum o saptamana cand in timpul actului sexual a inceput sa curga un lichid maroniu spre rosu, era imposibil sa fie ciclul si nu imi pot da seama de la ce provine, la inceput am crezut ca poate sunt resturi de ciclu dar nu sunt sigura. Problema insa se mentine ieri mi s-a intamplat acelasi lucru si nu am fost inca la doctor as vrea sa stiu ce e si daca necesita un control.

#2 2011-03-06 15:43:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: scurgeri neobisnuite

daca si ieri s-a intamplat tot in timpul actului sexual iti recomand sa mergi la ginecolog cat mai repede.
sangerarile in timpul actului sexual pot indica o rana pe col.
oricum, nicio sangerare in afara de menstruatie nu este normala si necesita un control ginecologic.
in plus, odata cu inceperea vietii sexuale sunt necesare vizitele regulate la ginecolog.

#3 2011-03-06 15:55:54

Neesp
Membru
Inregistrat: 2011-03-06

Re: scurgeri neobisnuite

Ok multumesc pentru raspuns o sa incerc sa fac un control cat mai repede.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.