homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de ovare..pacienta nu e in tara

#1 2011-03-06 11:55:26

crystinush28
Membru
Inregistrat: 2011-03-06

Durere de ovare..pacienta nu e in tara

Buna ziua,
Mama e plecata de 2 luni in Italia, mi-a zis ca i-a fost frig la picioare si ca o dor ovarele si putin spatele. Are aceleasi simptome ca o raceala la ovare din cate mi-a explicat. A mai fost racita acum jumate de an, dar atunci a avut posibilitatea sa consulte un medic ginecolog, care i-a prescris tratament cu ovule si antibiotic. A fost in farmacii in Italia, insa acolo se da pe baza de reteta si a incercat doar ceva produse naturiste. As putea sa-i cumpar medicamente de aici si sa le trimit. Dar nu stiu ce anume. Puteti sa-mi recomandati ceva..sau sfaturi ce sa faca?
Multumesc!

#2 2011-03-06 13:39:30

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Durere de ovare..pacienta nu e in tara

Nu se pot prescrie retete pe net...Poate sa o doara din n motive! Probabil nu e insarcinata...Diclofenac a incercat?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2011-03-06 16:32:45

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: Durere de ovare..pacienta nu e in tara

Poate lua antiinflamatoare..daca nu se amelioreaza asa,va trebui sa faca un set de analize la secretie,poate avea o infectie care produce inflamatia...si va trebui luat antibiotice..

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.