|
Nu esti logat.
Am nevoie de o opinie-candida????#1 2011-02-28 18:38:43
am nevoie de o opinie-candida????Buna. Am nevoie de opinia voastra. Saptamana trecuta, dupa menstruatie m-am trezit cu o senzatie neplacuta de arsura, jena, durere usoara clitoris, care s-a transformat la un moment dat intr-o usoara mancarime. Am pus aceste simptome pe seama folosirii tampoanelor interne, avand in vedere ca nu le schimb la intervalul prevazut si folosesc la inceput si tampoane super. Sunt mai sensibila acolo jos, in sensul ca am observat ca ma irit si de la spuma, gel de baie. Ca urmare a acestor simptome, am inceput sa fac bai de abur si de sezut cu ceai de coada calului, sa imi pun comprese cu bitter suedez si chiar tampon intern imbibat cu bitter suedez, pentru o ora doua, doua zile la rand, plus ca m-am dat cu unguent de galbenele. Simptomele au disparut in vreo 2 zile si doar aseara a aparut din nou o usoara senzatie de jena dupa ce am stat in baie cu spuma .Azi am fost la ginecolog la consult si peste o saptamana imi da rezultatele. Dupa ce i-am descris simptomele ce le-am avut si mi-a vazut secretia alba, a zis ca e posibil sa am candida. Dar eu acea secretie o am de ani de zile, intotdeauna a fost mai abundenta in special in perioada de ovulatie (azi e ziua 15 la mine), fara insa sa imi creeze disconfort. Secretia respectiva nu are miros neobisnuit.Nu am avut nici arsuri sau usturimi la urinat. Mi-a zis si ca e posibil sa nu fie nimic patologic si aia sa fie scretia mea normala.In afara de acea secretie, mi-a zis ca totul arata f bine, chiar de invidiat. Daca simptomele pe care le-am avut saptamana trecuta ar fi fost de la candida, mi-ar fi disparut asa de repede?!!! Acum un an, mi-a iesit la analiza secretiei rare levuri iar la urina mi-au iesit la fel rare levuri si filamente miceliene ++, dar mi s-a spus ca acelea sunt de la recoltare si fac parte din flora vaginala normala.Voi ce parare aveti? Doctoressa? Ce simptome are candida de fapt? Nu mai am rabdare pana luni si sunt speriata, mai ales ca am citit ca aceasta candida este f greu de vindecat si chinuie f multe femei.Multumesc. Offline #2 2011-02-28 18:42:54
Re: am nevoie de o opinie-candida????levuri inseamna candida si daca a iesit la analize inseamna ca era in exces Offline #3 2011-02-28 19:39:40
Re: am nevoie de o opinie-candida????Mersi de raspuns. M-am speriat doar pentru ca din cate am mai citit pe net sunt f multe fete care sufera de aceasta infectie si o duc ani de zile fara sa se poata vindeca si atunci nu mai e asa de banala, in sensul ca daca nu trece ani de zile iti poate afecta serios viata sexuala si nu numai. Offline #4 2011-02-28 19:41:21
Re: am nevoie de o opinie-candida????eu zic sa nu mai crezi tot ce citesti pe net, ca te sperii degeaba Offline #5 2011-02-28 20:36:17
Re: am nevoie de o opinie-candida????Buna! Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-01 09:59:38
Re: am nevoie de o opinie-candida????termina tratamentul si apoi vezi Offline #7 2011-03-06 21:34:41
Re: am nevoie de o opinie-candida????Multumesc pentru raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|