homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot sa renunt la ultimele 2 pastile de pe folia de mercilon?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » pot sa renunt la ultimele 2 pastile de pe folia de mercilon?

#1 2011-03-08 21:21:31

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

pot sa renunt la ultimele 2 pastile de pe folia de mercilon?

buna fetelor!
am nevoie de un sfat! vreau sa renunt la ultimele doua pastile de mercilon de pe folie pt ca vreau sa imi vina menstruatie mai repede cu 2 zile. stiu ca asta inseamna ca nu mai sunt protejata nici acum, nici in pauza de 7 zile si nici in primele 7 zile dupa ce incep noua folie. dar oricum nu sunt protejata caci am laut 7 zile (azi dimineata am terminat) amoxicilina.
deci ce ziceti, pot sa fac asta?
si inca ceva: dupa ce iau 7pastile de pe noua folie voi fi protejata din nou, nu?

merci de raspunsuri si pupici!

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#2 2011-03-08 23:11:32

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: pot sa renunt la ultimele 2 pastile de pe folia de mercilon?

poti sa faci asa. dar cum ai zis tu protectie pe perioada pauzei si 7 zile dupa.
Eu zic ca poti sa unesti si 2 blistere nustiu

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2011-03-09 00:34:16

calypso
Full member

nuu pot queen! in mod normal asa as fi facut, dar atunci as tremina a doua folie in 23 martie si in ziua aia am o operatie la incisiv iar stomatologul mi-a zis ca e mai bine sa o facem dupa menstratie nu inaintea ei. si in cazul in care as uni doua folii ar pica exact inainte cu vreo 4-5 zile.
si protectie oricum ar fi trebuit in pauza si 7 zile dupa datorita antibioticului. dupa primele 7 pastile voi fi protejata,nu?

inca o intrebare: daca opresc acum pastilele folia urmatoare o incep martea viitoare. eu de obicei o incepeam joi. ma gandeam daca la inceput as lua cele doua pastile ramase (adica martea si miercurea viitoare) si joi continui cu noua folie si asa revin din nou sa le termin miercuri si sa le incep joi (adica cum fac de obicei). si asa diferenta ar fi ca luna asta voi lua in loc de 21 de pastile 23.
ce zici ar fi ok asa?

#4 2011-03-09 17:50:44

calypso
Full member

fetelor, o parere?!

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » pot sa renunt la ultimele 2 pastile de pe folia de mercilon?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.