|
Nu esti logat.
Foarte nelamurita#1 2007-11-11 16:21:16
foarte nelamuritasa va zic ultimul lucru p care l-am auzit eu de la un baiat.povestea k atunci knd era mic s-a lovit la "punctul sensibil," si aqm(dupa atat timp) mai are dureri dar foarte rar in locul acela. s-a dus la doctor si i-a spus knd il doare sa stea potolit si sa isi puna gheata.si k ar trebui sa se opereze.despre ce e vb?operatie din cauza unei lovituri din copilarie?:S to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn Offline #2 2007-11-11 16:27:17
Re: foarte nelamuritao fi fost o lovitura mai puternica atunci si a ramas cu sechele ... nush ce sa zic ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-11-11 16:41:19
Re: foarte nelamuritadoctorul nu i-a dat mai multe explicatii, despre ce operatie e vorba? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #4 2007-11-11 17:53:46
Re: foarte nelamuritaPoate sa fie hernie inghinala? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-11-11 18:02:33
Re: foarte nelamuritadupa atatia ani se ducea la dr vdaiana. n-ar fi rezistat la durere atatia ani cu hernia. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-12 19:35:00
Re: foarte nelamuritanu i-a zis lui de operatie doctorul .a zis parintilor lui.cel ptn el asa mi-a pov mie.k dak fc operatia aia nu o sa mai aiba nik.oriqm durerile lui sunt fff rare adik asa o data p an sa zicem.il doare si se ....umfla...:S.......in rest are o viata normala din toate punctele de vedere... to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|