|
Nu esti logat.
Care ar fi problema?#1 2007-11-12 20:48:28
care ar fi problema?am si eu ceva problema cu prietena mea... prima problema a fost prin septembrie... trebuia sa ii vina ciclul cam pe 28 septembrie, dar i-a intarziat vreo 4-5 zile, ne-am temut sa nu fie insarcinata, dar am scapt de asta, am facut mai multe teste de atunci pana acum si au fost negative, in fine in octombrie trebuia sa ii vina ciclul cam pe 29, dar i-a venit pe 25 octombrie... iar acum in noiembrie i-a venit mult mai devreme, adik pe data de 10, la numai 16 zile fata de ultima data...(specific k pana in septembrie, ea avea un ciclu regulat de 28 zile). ce ar putea fi? care ar fi cauza? Offline #2 2007-11-12 20:56:53
Re: care ar fi problema?ati avut contacte neprotejate? a luat cumva postinor? sau alte medicamente? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-12 21:29:30
Re: care ar fi problema?nu ia nici un fel de pastile, este inca virgina, dar prima data atunci cand i-a intarziat ciclul, ma gandeam ca avand in evedere ca e posibil sa fi ejaculat in apropierea vaginului si sa se fi scurs sperma... dar cum ziceam testele au iesit negative... Offline #4 2007-11-12 21:48:57
Re: care ar fi problema?oooo...atunci nu va agitati...probabil i s a dereglat din cauza vremii...presiunii atmosferice...stresului...etc... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-12 21:57:21
Re: care ar fi problema?asa ma gandeam si eu, nu imi faceam acum griji de o sarcina, ci in legatura cu sanatatea ei... sa nu fie ceva mai grav, deci sa inteleg ca se mai intampla si astfel de dereglari din diverse motive... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-12 22:03:59
Re: care ar fi problema?exact. stati linistiti. mami de minuni Offline #7 2007-11-12 22:10:32
Re: care ar fi problema?bea un wembley baga o tigara in bot stai la balcon uita-te dupa tarfe si sa vezi k se rezolva si cu menstruatia prietenei tale Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #8 2007-11-12 22:15:17
Re: care ar fi problema?morrow ai warn. te-am rugat de n-spe mii de ori sa ai rija la limbaj! urmatoarea dat nu te mai rog. va fi an permanent fara discutii! mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|