homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare e insarcinata?

#1 2011-03-11 14:08:58

vldvld
Membru
Inregistrat: 2011-03-11

Oare e insarcinata?

Salutare tuturor.
Sunt nou aici si am o mica problema ce ma streseaza de cateva zile smile

Saptamana trecuta am avut ultimul contact sexual cu prietena mea, aceea fiind saptamana in care trebuia sa ii vina ciclul. Ciclul nu i-a venit atunci si continua sa ii intarzie si acum, chiar daca are dureri de burta de cateva zile si sanii sensibili.

Vreau sa precizez ca ea nu are ciclul regulat, ultimele 2 saptamani au fost destul de stresante pentru ea (stari de suparare si nervozitate maxima) si am folosit si prezervativ alaturi de coit intrerupt. Mi-a zis ca posibila cauza sa fie si o raceala pe care a avut-o sau o mai are (nu stiu exact).
Dar nu a patit asa ceva niciodata si nu i-a intarziat niciodata asa mult.

Am vreun motiv de stres ca ar putea fi o sarcina?

#2 2011-03-11 14:17:56

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Oare e insarcinata?

un test de sarcina nu a facut ?

tu ai folosit prezervativ dar si coit intrerupt ?sper ca nu ai renuntat la prezervativ in vreun moment

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3 2011-03-11 15:48:07

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Daca ai folosit prezervativul corect si acesta nu s-a spart/rupt nu cred ca ai de ce sa-ti faci problema. Daca ai folosit metoda coitului intrerupt si abia dupa x minute ti-ai pus prezervativul, atunci exista sanse sa fi ramas

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#4 2011-03-11 15:53:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

probabil a pus prezervativul spre finalul actului

sa faca un test la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc, daca nu apare menstra intre timp.

#5 2011-03-11 18:18:13

vldvld
Membru
Inregistrat: 2011-03-11

Ca sa ca raspund tuturor: am folosit prezervativul de la inceput pana la final... Dar am eu fixurile mele. Si unul din ele este sa folosesc coitul intrerupt chiar si asa cu prezervativ. Am impresia ca e mai sigur asa smile

Si se pare ca si-a amintit ca de fiecare data asa pateste primavara sa ii intarzie ciclul 1-2 saptamani... Si abia acuma imi zice lol

Publicitate

loading...

#6 2011-03-11 18:30:36

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

vldvld nu pot decat sa rad copios, te-a pus pe jar nu gluma  rotfl
Atata timp cat tu folosesti prezervativul corect faca sa se rupa sau mai stiu eu ce alte accidente , atunci nu are cum sa ramana insarcinata

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#7 2011-03-11 19:02:18

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

vldvld a scris:

Ca sa ca raspund tuturor: am folosit prezervativul de la inceput pana la final... Dar am eu fixurile mele. Si unul din ele este sa folosesc coitul intrerupt chiar si asa cu prezervativ. Am impresia ca e mai sigur asa smile

Si se pare ca si-a amintit ca de fiecare data asa pateste primavara sa ii intarzie ciclul 1-2 saptamani... Si abia acuma imi zice lol

e frustrant sa pui si prezervativ si sa te si opresti cand e placerea mai mare...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#8 2011-03-11 19:05:10

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si nesanatos pe deasupra

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.