homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help am mare nevoie de ajutor

#1 2007-11-12 10:12:41

pisoaika
Membru
Inregistrat: 2007-11-12

help am mare nevoie de ajutor

am facut sex cu prietenul meu vineri cam p la 2 noaptea,am facut si cu prezervativ si fara,el spune k atunci knd am facut fara nu si-a dat drumul si eu nu am avut orgasm,mi-a luat postinor dar eu de frica nu l-am luat fiindca am mai luat acum 2 saptamani dar el s-a dus si a intrebat si cele de la farmacie i-au zis k pot lua de patru ori p an si ieri la ora 6 seara am luat prima pastila de postinor si la 4 dimineata am luat-o si p a 2-a credeti k exista vreun risc?
p.s acum 2 sapt knd am facut sex eram virgina si am sangerat dar si vineri knd am facut-o din nou am sangerat si nou si am avut niste dureri groaznice de ce mai am inca durri?si de fiecare data a2-a zi dupa contact am greturi nu pot manca am o stare de lesin HELP MEEE PLS CEI CARE STITI

U SPUNEI MEREU TRAIESTE-TI CLIPA...

#2 2007-11-12 10:23:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: help am mare nevoie de ajutor

nu vad sa fie nicun risc. nici n-a ejaculat ai luat si postinor...insa asteapta-te la o dereglare...se poate lua de 4 ori pe an dar nu si de 2 ori pe ciclu...si dupa ce iti vine,cand o fi sa vina, mergeti si interesati-va de AC. veti sta mult mai linistiti. nu e nimic ca zi sangerat si a doua oara. poate dura mai mult pana se rupe himenul definitiv.

mami de minuni hjarta

#3 2007-11-12 11:59:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

insa postinorul l ai luat gresit...deci mai bine nu l luai...tot acolo era...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-11-13 14:28:40

pisoaika
Membru

ok ms moolt pt raspuns dar ce este ac?

#5 2007-11-13 14:30:21

pisoaika
Membru

crys_ty_na zi-mi pls ce crezi u? adica de ce crezi k l-am luat gresit?

Publicitate

loading...

#6 2007-11-13 14:31:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ac=anticonceptionale.te scapa de tot stresul smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-11-13 14:41:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

in primul rand pisoaika ai warn pt ca nu ai editat...te rgo frumos citeste regulile smile in al doilea rand nu l ai luat bine pt ca tu ai luat cele 2 pastilute de postinor cu o diferenta de 10 ore intre ele si trebuia sa le iei cu o diferenta de 12 ore...cum de altfel scrie si in prospect...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.