|
Nu esti logat.
Dureri de cap dupa anestezie#1 2007-07-13 22:56:56
Dureri de cap dupa anestezieFetele mele studente la medicina (eu_vreau, ionela si care mai sunteti) o prietena buna de-a mea s-a operat marti de varice si i-au facut anestezie locala rahi sau ceva de genul, n-am inteles eu prea bine. Ideea e ca de a 2a zi a inceput sa aiba niste dureri cumplite de cap care nu ii trec decat daca sta in pat nemiscata si asta doar pe moment. #2 2007-07-13 23:48:33
Re: Dureri de cap dupa anesteziema dau si eu cu parerea am auzit ca de la anestezia aia rahie parca asa ii zice te doare capul dupa si de aia dupa operatie iti spun sa nu misti capul brusc sau ceva de genul. i'a facut o injectie in sira spinarii? daca nu inseamna ca e altceva ce am spus eu mai sus .sa nu te superi pe mine daca m'am dat cu parerea si ce am zis nu e bine ) Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-07-13 23:52:06) Avem 1 an si 5 lunite Offline #3 2007-07-14 00:05:28
Re: Dureri de cap dupa anestezieNu ma supar absolut deloc, ba chiar ma bucur ca mi-ai raspuns #4 2007-07-14 00:11:20
Re: Dureri de cap dupa anesteziemai remedii nu prea stiu sincer. de faza cu miscatul capului stiu de la iubi meu ca si lui i'au facut anestezie din asta si i'au zis sa nu'si miste capul dupa operatie ca dupa o sa'l doara capul rau Avem 1 an si 5 lunite Offline #5 2007-07-14 09:01:07
Re: Dureri de cap dupa anesteziepersifona...cel mai bine ar fi sa mearga la medic...eu cand m am operat n am avut probleme dar cand eram la terapie intensiva...era acolo un barbat pe care in continuu il durea capu dupa operatie...si striga in continuu...si dupa 2-3 zile l am revazut in curtea spitalului si era bine mersi...deci banuiesc ca stiu medicii ceva remediu... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-14 10:54:50
Re: Dureri de cap dupa anestezieMedicul i-a zis sa bea cafea.. ori cata cafea poate sa bea, ca o apuca tremuriciul.. #7 2007-07-14 11:20:23
Re: Dureri de cap dupa anesteziemie mi-a fost facuta o anestezie in coloana cand m-am operat de apendice.si mi-au zis sa nu mish capul vreo 6-8 ore.am stat asa intinsa pe pat si dupa nu am avut probleme.erau alte colege de salon care insa aveau dureri de cap..stari de greatza.presupun k depinde si de organism. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2007-07-14 15:24:54
Re: Dureri de cap dupa anestezienu toata lumea are aceste dureri de cap ... cand am nascut mi s-a facut anestezie in coloana si am stat cu anestezia de la 10:30 pana la 17:00 si nu am avut dureri de cap .... decat de mijloc Offline #10 2008-06-18 17:53:37
Re: Dureri de cap dupa anestezienu toata lumea retioneaza la fel...si dupa orice operatie e bine sa nu ne miscam capul pt ca ne trezim cu aceste dureri,si eu am fost operata si m-am miscat si prin somn si treaza fiind,da m-am miscat rau ma tinea maica-mea ca ii era frica si nu m-a durut nimic,doar atat ca am fost foarte agitata in timp ce toti pacientii din sala se plangeau de durere de cap Offline #11 2008-06-18 21:13:02
Re: Dureri de cap dupa anestezieeu am ramas cu dureri de cap ..dupa o operatie de chist ovarian cik as fi miscat capul imediat dupa anestezie Offline #12 2011-03-16 08:03:01
Re: Dureri de cap dupa anesteziesa intamplat ca acum 2 saptamani sa fac un control medical si mi sa depistat ca am hernie inghinala.toate bune si frumoase pana dupa operatie.operatia a decurs bine si a 2 zi mam trezit cu dureri ingrozitoare de cap. am intrebat doctorul ce pot face si a zis ca sa beau cafea cu 50g de coniac. stiu ca pare ciudat dar dupa 2-3 zile nu mai aveam nici o durere de cap si de ceafa.nu puteam sa stau ridicat deloc.faceam un efort foarte mare sa ma ridic sa imi fac si toaleta.deci cel mai bun remediu este sa bei cam 2 3 zile cafea cu coniac dar nu atat de mult incat sa te imbeti Offline #13 2011-03-16 08:24:51
Re: Dureri de cap dupa anestezieo avea si coniacul o substanta buna in el... Offline #14 2011-03-16 09:01:03
Re: Dureri de cap dupa anestezieSustin si eu remediul cu coniac. Cand al meu sot s-a operat de hernie i-au facut tot rahi si la fel, a miscat capul dupa operatie. Cam 2 sapt daca nu si mai bine avea dureri de cap cumplite pe care le dregea in fiecare dimineata cu o cana mare de cafea+ coniac. Si la fel il lasau daca statea nemiscat in pat. Medicul zicea ca va dura in jur de 2 sapt pana iese anestezicul total din corp, ceea ce s-a si intamplat. Deci cafea+coniac si sanatate multa! Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|