homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau chist?

#1 2011-03-16 21:30:06

anca_inu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-20

sarcina sau chist?

Salut, mai am nevoie de o opinie, va rog.
Acum 3 zile am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv, cu toate emotiile de rigoare mi-am facut programare la ginecolog.
pana am ajuns la consultatie am mai facut inca 2 teste diferite sa fiu sigura ca sunt insarcinata. (toate au avut doua liniute spre bucuria noastra). La doctor (aici apare dilema) la ecografie mi-a spus ca sunt in primele 2-3 saptamani de sarcina si sigur sunt insarcinata, mi-a dat ac. folic, aspenter si ultrogestan, le-am luat ... dar pe ecografie, fara sa imi sublinieze apare un chist "luteinic"de 2 cm/ 1.9.... emmm si de aici intrebare ... sa fi fost  pozitiv de la sarcina sau de la chist???

Va rog, ajutor! Sunt un pic disperata.
Multumesc mult!

Ultima oara a fost editat de anca_inu (2011-03-16 21:34:35)

You're my superboy!

#2 2011-03-16 22:49:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: sarcina sau chist?

este vorba despre corpul luteal, adica ceea ce a ramas din folicul in urma ovulatiei.                 el secreta progesteronul responsabil cu sustinerea sarcinii pana se formeaza placenta. deci, nu ai motive sa-ti faci griji, este normal ce s-a vazut la echo.
sarcina usoara iti doresc!

#3 2011-03-16 23:39:50

anca_inu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-20

Multumesc mult ptr răspuns (?l asteptam cu sufletul la gura). De abia astept următoarea ecografie, aveam un pic emoţii ca voiam sa fie sigur bebe si mai aveam nevoie de o opinie ( si este bebe!!!)
dacă nu cer prea multe, pe forum unde găsesc discuţii despre ce sa faci in primul trimestru?
Multumesc ?ncă o data

You're my superboy!

#4 2011-03-16 23:58:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

aici poti discuta cu celelalte gravidute de pe forum smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.