|
Nu esti logat.
Astept raspuns!!! multumesc anticipat!#1 2011-03-18 13:10:24
astept raspuns!!! multumesc anticipat!Buna! Sunt noua pe aici. Sper sa ma puteti ajuta, pt ca am o nelamurire. Am inceput sa iau pt prima data anticonceptionale logest,de ieri. Inainte sa iau prima pastila, am avut cateva pete maronii(in cursul diminetii) care imi apar mereu inainte de menstruatie, deci am dedus ca imi va veni in cateva ore si am luat prima pastila la ora 2. insa de abia azi dimineata mi-a venit menstruatia si ieri au fost doar acele pete maronii de dinainte. Imi ofera protectie chiar daca am luat aproape cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia propriu-zisa? Multumesc anticipat! Offline #2 2011-03-18 13:11:21
Re: astept raspuns!!! multumesc anticipat!da, e ok, esti protejata Offline #3 2011-03-18 13:12:18
Re: astept raspuns!!! multumesc anticipat!multumesc mult pt raspuns! acum pot sa fiu sigura! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|