homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratamente gardnerella

#1 2011-01-11 10:08:46

anna34
New member
Inregistrat: 2010-11-17

tratamente gardnerella

La multi ani ! fetelor .Va povestesc pe scurt problema mea Am fost luna trecuta diagnosticata cu gardnerella in urma analizelor.Am urmat trat cu metronidazol si ovule apoi am completat cu viviflor In fiecare zi mananc cate un iaurt Speram ca mi-a trecut daca nu mai aveam mancarimile de dinainte.Aseara dupa contactul sexual  dupa ce am urinat m-a usturat timp de cateva ore Sa inteleg ca nu mi-a trecut? Voi cum ati procedat ce tratamente ati urmat?

Oamenii mari nu s-au considerat niciodata mari, oamenii mici nu s-au considerat niciodata  mici!

#2 2011-01-11 10:34:28

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: tratamente gardnerella

anna,si eu am urmat acelasi tratament cu metronidazol,cervugid ovule si nu mi-a trecut decat momentan.este o dereglare a florei f rezistenta.trebuie sa repeti tratamentul si sa nu ai contact sexual in timpul tratamentului.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2011-01-11 10:58:33

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

anna, esti sigura ca a fost doar gardnerella? ca dupa cum spui ca ai avut si mancarimi n-as crede sa fi fost doar asta.
ce te-a usturat, cand ai urinat? ca aia nu are legatura cu gardnerella.
a, si consumul de iaurt ajuta la refacerea florei intestinale, nu si la a celei vaginale.

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-01-11 10:59:45)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2011-01-11 11:14:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mergi si mai fa niste analize, sa nu fi avut si candida pe langa gardnerella, usturimile alea asa imi suna

#5 2011-01-11 11:33:18

anna34
New member
Inregistrat: 2010-11-17

nails m-am programat pe 24 la dr pe buletinul de analize apare gardner. restul toate abs sunt curiosa la urmatoarea lama ce va fi

Oamenii mari nu s-au considerat niciodata mari, oamenii mici nu s-au considerat niciodata  mici!

Publicitate

loading...

#6 2011-03-18 13:43:54

hanna22
New member
Inregistrat: 2011-03-18

Buna ziua.Sunt noua pe aici si am niste nelamuriri.Am fost la doctor,am facut o secretie si un papanicolau.inca din momentul recoltarii,mi-a dat tratament pt candida.Azi am primit si rezultatele analizelor si pe langa candida,am si gardnerella.Mi-a dat alt tratament:tinizol 8 pastile eu,8 partenerul cate 4 odata la 7 zile,spalaturi cu tantum rosa si flagyl ovule(12).Eu inca fac primul tratament pentru candida,cel pt gardnerella il incep dupa ce il termin pe acesta?Si gardnerella se poate lua doar prin transmitere sexuala??va multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.