homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ac si sterilitatea

#1 2007-11-13 18:40:56

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

ac si sterilitatea

sper sa nu fie vreo intrebare de n ori dezbatuta pe aici, eu nu prea am vazut sincer ,. da azi am auzit o colega care tipa pe la scoala k ac duc la sterilitate.ce ziceti? e un mare mit fals, nu?

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#2 2007-11-13 18:41:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ac si sterilitatea

sa mai discutat despre asta...... ac. nu duc la sterilitate

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-11-13 18:44:51

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: ac si sterilitatea

scuze intre timp am avut rabdare si am deschis toate paginile generate de cauta si am observate. scuze k m-am precipitat. ms

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.