|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si pauza#1 2011-03-18 19:33:25
anticonceptionalele si pauzaBuna! Iau anticonceptionale de ceva timp aproape 3 ani si am facut pauze cam o data la un an timp de 3 luni! E bine? Trebuie sa fac pauze mai des? Pot aparea dereglari hormonale in aceste pauze? Eu tin minte doar ca nu mai aveam menstruatia atat de regulata...adica venea la un interval de 2 sau 3 zile mai devreme sau ami tarziu! E ok? Offline #2 2011-03-18 20:11:40
Re: anticonceptionalele si pauzaPauza se face atunci cand iti spune medicul(in urma unor analize rezulta cv nu tocmai in regula)sau cand vrei un copil sau pur si simplu nu vrei sa mai le iei.Daca esti sanatoasa si te simti bn cu ele nu ai dc sa faci pauza,mai rau te deregleaza Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2011-03-18 22:16:01
Re: anticonceptionalele si pauzade acord cu Asd, pauza faci doar daca nu mai vrei sa le iei, daca o sa te operezi sau iti recomanda expres medicul. Altfel nu faci decat sa iti dai organismul peste cap Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2011-03-19 11:21:31
Re: anticonceptionalele si pauzaAha...mie medicul mi-a zis ca e bine sa fac pauza la un an, si pana acum am respectat ce mi-a spus! Nu am avut nicio problema cu anticonceptionalele pe care le iau! Ma simt bine cu ele...nu am luat in greutate, menstruatia imi vine mereu la data la care trebuie, nu mai e atat de abundenta sangerarea si nu mai am nici dureri atat de mari! Si mai e ceva... e posibil ca in cazul in care iei antibebe o perioada destul de lunga de timp sa ajungi in stadiul in care sa nu mai fi fertila? Offline #5 2011-03-19 12:05:07
Re: anticonceptionalele si pauzaBuna ziua! folosesc Yasmin de vreo 2 ani si luna aceasta am uitat sa iau o pastila din saptamana a 2-a. Pe prospectul de la Yasmin scrie asa: "Un comprimat omis ?n saptam?na a 2-a: Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-19 12:07:02
Re: anticonceptionalele si pauzaau trecut mai mult de 12 ore de la pastila uitata? Offline #7 2011-03-19 12:10:07
Re: anticonceptionalele si pauza
pastila am uitat-o acum 3 zile, deci nu mai am cum sa o iau acum. Si cu pastila ce a ramas in folie ce fac? Offline #8 2011-03-20 14:31:35
Re: anticonceptionalele si pauzaO pastrezi in caz de rezerva.Protejeaza-te suplimentar.Si eventual daca ai avut contact sexual de cand ai uitat pastila fa-ti un test de sarcina la 3 sapt.Oricum eu zic sa stai lin.Acu in perioada de pauza trebuie sa te protejezi plus inca 7zile cand incepi un nou blister Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|