homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament ovule

#1 2011-03-20 12:46:08

oana_oana2011
New member
Inregistrat: 2011-03-09

tratament ovule

salutare. daca am terminat ieri prima cutie de ovule (avand tratament 2 luni),trebuie sa astept sa imi vina si sa imi treaca totodata menstruatia ca sa incep o noua cutie? acum nici nu mai stiu cand trebuie sa imi vina ...luna trecuta mi-a venit pe 20,apoi peste o saptamana avand un contact sexual am sangerat si sangerarea m-a tinut cam o sapt.mergand la medic mi s-a spus ca imi sangereaza colul si mi-a dat aceste ovule.dupa al doilea ovul sangerarea mi s-a oprit de tot.teoretic ar trebui sa imi vina acum pe 20 sau peste o luna? iar in timpul acesta in care astept sa imi vina banuiesc ca nu am voie contacte sexuale...pana nu termin tot tratamentul...? multumesc anticipat ! puss

#2 2011-03-20 18:26:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: tratament ovule

probabil acum pe 20 ar trebui sa vina...eu zic sa astepti sa vina si sa treaca menstra...in ce priveste contactele sexuale, nu vad de ce ar fi prohibite in acest timp...eu insa le-as proteja eficient, ca sa nu risc vreo sarcina. Oricum, pare destu;l de serioasa problema daca singerezi asa rau din col la contact

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-03-20 19:54:06

oana_oana2011
New member

o sa astept atunci sa vina menstruatia sa pot lua a doua cutie de ovule. in ceea ce priveste gravitatea problemei...doctorul la care am fost nu mi-a spus nimic in legatura cu acest lucru,mi-a spus doar ca sangerarea provenea de la col,iar la ecografie mi-a spus ca arata bine colul...deci nu prea am inteles eu aici. eu sper sa nu fie ceva grav si sa se poata rezolva prin tratament... sad

#4 2011-03-20 20:11:20

oana_oana2011
New member

dar daca totusi ovulele au oprit sangerarea nu poate fi ceva de bine? cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.