homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrasa Yasminul?Dar Itraconazolul?

#1 2011-02-17 17:00:00

Amona
New member
Inregistrat: 2011-02-17

Ingrasa Yasminul?Dar Itraconazolul?

Dupa controlul medical de Sambata, medicul mi-a prescris mai multe printre care si Yasmin si Itraconozal. Am temerea ca ma voi ingrasa de la ele,asa ca nu stiu daca sa le iau sau nu. Ce imi sugerati sa fac?

Ultima oara a fost editat de Amona (2011-02-17 17:00:34)

#2 2011-02-17 17:19:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Ingrasa Yasminul?Dar Itraconazolul?

eu iti sugerez sa le iei si la cea mai mica problema, daca ti se pare ca nu-ti face bine, sa mergi sa discuti cu medicul, nu e nimic batut in cuie
e posibil sa ai mai multa pofta de mancare la inceput, daca te abtii putin apoi e ok

#3 2011-02-18 00:59:48

Doque
New member
Inregistrat: 2011-02-13

eu m-am ingrasat de la yasmin sad poate tu nu vei pati la fel, vorba lui heimdall, dar din ce-am aflat din mai multe parti se pare ca nu-s singura..

#4 2011-02-18 15:28:11

Amona
New member

Asta este o temere foarte mare de a mea.. sad  de lua in greutate... Am zis ca nu voi lua tratamentul, insa din moment ce medicul mi l-a prescris...

#5 2011-02-18 16:51:50

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

Amona a scris:

Asta este o temere foarte mare de a mea.. sad  de lua in greutate... Am zis ca nu voi lua tratamentul, insa din moment ce medicul mi l-a prescris...

Pana nu incerci nu afli. dar pentru ce ti le-a prescris? Daca strict pentru dureri menstruale/contraceptie, vezi ca exista si metode mai bune as spune eu.

Publicitate

loading...

#6 2011-02-18 21:07:58

Amona
New member

Pentru o reglare hormonala, si regulare a menstruatiei, plus diminuare din dureri . Pe langa astea mai iau si zanocin, si Itraconazal pentru niste infectii [ din cate stiu eu nu e recomandat sa iei antibiotice in timp ce iei anticonceptionale, insa la mine cum nu e ptr contraceptie, si cred ca oricum va mai dimunua din efecte si din actiunea sa].

Ultima oara a fost editat de Amona (2011-02-18 21:08:54)

#7 2011-02-21 00:47:58

Amdra
New member

Si eu tot pentru dismenoree iau.. eu iau nuvaring care si-a facut treaba bine fara sa ma ingrase. Am mai zis si pe alt topic, pe mine Yasminele m-au ingrasat, nu exagerat, dar sincer nu-mi convenea.
Dar oricum, Itroconazol nu cred ca vei lua prea mult timp, spre deosebire de anticonceptional, asa ca nu merge pe baza ca o sa scada o perioada indelungata actiunea anticonceptionalului.

#8 2011-03-17 18:17:06

cinderella_m
Membru
Inregistrat: 2011-03-17

Un anticonceptional nu te poate ingrasa fara ca tu sa-ti maresti ratia de mancare consumata zilnic,am luat si eu Yasmine pret de 6 luni si nu mi s-a modificat greutatea corporala!Medicamentele nu ingrasa fie ele si pe baza hormonala,ca stimuleaza apetitul este o alta poveste:)

#9 2011-03-20 23:37:57

Amdra
New member

cinderella_m a scris:

Un anticonceptional nu te poate ingrasa fara ca tu sa-ti maresti ratia de mancare consumata zilnic,am luat si eu Yasmine pret de 6 luni si nu mi s-a modificat greutatea corporala!Medicamentele nu ingrasa fie ele si pe baza hormonala,ca stimuleaza apetitul este o alta poveste:)

Poate sa te ingrase daca modifica metabolizarea, nu crezi?
Si eu nu am mancat mai mult nici mai putin cand luam fiecare anticonceptional, chiar daca sa zicem, ar fi fost diferit apetitul.
Cand am luat pilule m-am ingrasat, de cand iau inelul nu am mai pus un gram pe mine si chiar am reusit sa mai dau jos cate ceva cat am facut inot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.