homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca am facut o gafa

#1 2011-03-21 10:35:34

aura_ro
New member
Inregistrat: 2007-01-18

cred ca am facut o gafa

am luat anticonceptionale (yasmin) un  an si prin noiembrie am renuntat la ele, acum vreau sa incep iar sa iau dar mi-am facut test de sarcina (barza) pe data de 15.03 si a iesit negativ, CM trebuia sa imi vina pe 17 si nu mi-a venit, sambata am avut o sangerare si m-am grabit sa iau prima pastila crezand ca am CM dar dupa asta nu am mai avut deloc sangerare. in perioada fertila am avut contact sexual neprotejat. daca am ramas insarcinata e posibil ca pastilele (ca am mai luat si duminica una) sa afecteze sacina sau fatul?  neutral

#2 2011-03-21 10:43:38

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: cred ca am facut o gafa

eu zic sa mai faci un test de sarcina, sau mai bine testul de sange beta hcg - se pozitiveaza acesta at cd este cazul la 2 saptamani de la contactul neprotejat - deci mai repede decat testele de urina din farmacii
si daca faci astazi testul de sange, maine ai rezultatul si stii daca mai iei ac in continuare sau nu
ac peste sarcina, daca sunt doar cateva pilule nu afecteaza, insa luate o luna intreaga pot afecta, pot duce la avort menstrual etc ...
succes

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.