|
Nu esti logat.
Ajutor! Am nevoie de o parere urgent!#1 2011-03-19 19:05:50
Ajutor! Am nevoie de o parere urgent!Buna seara, sunt noua pe site , am luat azi rezultatul testului papanicolau si sunt cam speriata. Ce puteti sa-mi spuneti? Offline #2 2011-03-20 18:32:52
Re: Ajutor! Am nevoie de o parere urgent!pai sunt foarte simplii pasii: ai o infectie vaginala importanta, probabil veche, cu candida. E obligatoriu sa o tratezi si sa mai vezi dupa aceea....rezultatul la ex. Papanicolau se va modifica cel mai probabil in bine dupa ce vei trata infectia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-03-21 19:03:25
Re: Ajutor! Am nevoie de o parere urgent!Multumesc mult pentru raspuns , m-a mai linistit un pic dar mai am inca nelamuriri cu fibromul. Ce credeti ca ar fi indicat sa fac ? Sa mai astept ? ultimul ciclu l-am avut acum 2 luni, e posibil sa fi intrat la menopauza? Daca e asa am citit ca de multe ori se micsoreaza...nu ma deranjeaza absolut deloc dar mi-a fost descoperit cand am fost sa-mi scoata steriletul. Inca odata multumesc pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|