|
Nu esti logat.
Am inceput folia 2 de Logest in ziua 4 de pauza - exista vreun risc?Pagini: 1
#1 2011-03-21 17:24:51
Am inceput folia 2 de Logest in ziua 4 de pauza - exista vreun risc?Buna tuturor! Offline #2 2011-03-21 18:01:18
Re: Am inceput folia 2 de Logest in ziua 4 de pauza - exista vreun risc?Nu, nu e nicio problema, ar fi fost problema daca ai inceput folia mai tarziu decat dupa cele 7 zile de pauza aferente. Dar ca sa nu iti dai organismul peste cap, nu abuza de tehnica asta, incearca sa respecti pe viitor cele 7 zile de pauza. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-03-21 19:21:23
Re: Am inceput folia 2 de Logest in ziua 4 de pauza - exista vreun risc?buna seara.Ce fac in cazul in care am luat 1 pastila in plus la terminarea foliei?am facut pauza dupa ce am luat cele 22 de pastile in loc de 21 doar ca acum nu stiu ce sa fac .continui luna asta cu 1 pastila in minus sau???cine ma ajuta si pe mine cu un sfat. Offline #4 2011-03-21 19:48:59
Re: Am inceput folia 2 de Logest in ziua 4 de pauza - exista vreun risc?Multumesc frumos!:)Banuiesc ca nu trebuie sa mai folosesc metode suplimentare de contraceptie..pentru urmatoarele zile...asa cum am procedat pentru primele 7 zile la prima folie. Offline #5 2011-03-21 23:09:26
Re: Am inceput folia 2 de Logest in ziua 4 de pauza - exista vreun risc?nu iei pastile in minus, caci vei pierde protectia. mergi in continuare pe folia de 21, le iei pe toate. ti se va decala ciclul cu 1 zi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|