|
Nu esti logat.
Sper sa ma ajutati cu un sfat#1 2011-03-21 23:15:42
sper sa ma ajutati cu un sfatam si eu o mica problema va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat... in urma cu 2 saptamani m`am trezit cu o zgarietura pe labia mare in interior si ma ustura cand urinez ..cand ma spal... m`am dat cu Nidoflor si apoi cu o crema vaginala din afara Fitostimoline .. dar vad ca nu e nici o modificare... mentionez k nu am avut contact sexual.... va multumesc Offline #2 2011-03-22 10:13:53
Re: sper sa ma ajutati cu un sfatAi putea sa incerci si cu crema de galbenele si poate ar trebui sa te speli cu ceaiuri o perioada. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #3 2011-03-22 10:35:52
Re: sper sa ma ajutati cu un sfatda, incearca cu crema de galbenele, chiar si cu ceai de galbenele, e un bun cicatrizant Offline #4 2011-03-22 11:31:08
Re: sper sa ma ajutati cu un sfato sa incerc ..dar nu e nimic de grav care sa ma determine sa merg la control.. nu? va multumesc din suflet Offline #5 2011-03-22 16:00:55
Re: sper sa ma ajutati cu un sfatPai cum ai reusit sa te zgarii acolo? Intreb pentru ca mi se pare foarte dificil sa faci asta. Daca stii cum s-a intamplat si esti sigura ca e o zgarietura si nu altceva, ia ceva cicatrizant, dar daca nu ia in calcul si varianta vizitei la medic. Failure teaches Success! Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-22 21:46:25
Re: sper sa ma ajutati cu un sfat
Si ceaiul de musetel te poate ajuta..e calmant... Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline #7 2011-03-22 23:57:11
Re: sper sa ma ajutati cu un sfatpai am pus si varianta ca e posibil cand m`am epilat :-? dar nu cred k ma ustura de atunci ... sau sa fie oare alergie la tampoanele zilnice? oricum am incepu cu ceaiurile si crema de galbenele si e mai bine ..va multumesc din suflet de sfaturi fetelor >< Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|