homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare sunt insarcinata?

#1 2011-03-23 20:55:19

Dyenuzza
Membru
Inregistrat: 2011-03-23

Oare sunt insarcinata?

Mi-am inceput viata sexuala cam de doua luni-trei aproximativ. folosesc anticonceptionale,dinainte sa incep viata sexuala ca sa fiu sigura ca nu vor exista probleme. dar luna asta,deja am ajuns la pilulele mici[unde ar fi trebuit sa-mi vina stopul] deja azi iau a 4a si stopul nu mi-a venit. Si nu exista data cand le luam sa nu-mi vina. Nu cred sa fii ejaculat in mine.cand simtea ca ii vine s-a retras...dar nu stiu ce sa cred...astept un raspuns...mai astept sa termin pilulele si daca nu imi vine,adica mai 3 zile imi iau un test. Am avut ameteli zilele trecute,dar eu am si anemie. Doar ca azi dimineata mi-a venit sa vomit. Nu stiu ce sa cred. Ajutati-ma cu un sfat!!

#2 2011-03-23 21:08:05

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Oare sunt insarcinata?

daca le-ai luat corect, nu ai de ce sa-ti faci griji..plus ca menstra poate sa apara in orice zi din cele 7 de pauza. ai rabdare ca o sa vina smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2011-03-23 21:08:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ai luat toate pastilele corect, la aceeasi ora si fara sa fi luat / mancat ceva care sa scada efectul lor ( antibiotice, barbiturice, ceai de sunatoare, grapefruit ) ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2011-03-23 21:34:53

Dyenuzza
Membru

dap...le-am luat foarte corect si nici nu am baut ce mi-ai spus acolo. P.S. nu ma droghez[barbiturice]... va multumesc

#5 2011-03-24 15:16:44

Dyenuzza
Membru

mi-a venit azi stopul. >big_smile<

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.