|
Nu esti logat.
Trichomonas#1 2007-11-13 17:44:38
trichomonasbuna! ma tratez de 3 luni de o trichomoniaza si degeaba...la ultimul control mi s'a prescris macmiror dar nu mi s'a spus ca nu am voie sa am contact sexual...este posibil sa ma reinfectez daca am contact sexual protejat?deterioreaza prezervativul continutul ovulelor? Offline #2 2007-11-13 17:55:50
Re: trichomonasnu deterioreaza prezervativul ovulele ci ovulele e posibil sa deterioreze prezervativul... mami de minuni Offline #3 2007-11-13 19:57:30
Re: trichomonasbuna! am mare nevoie de un medi excelent si cu toate astea trebuie sa fie si destul de ieftin.....am mare nevoie de un tratament pentru mine si partenerul meu pentru trichomonas si gardenerella.am mare nevoie de sfatul unui medic....deaproape 3 luni caut un medic bun....nimeni nici nu se uita la mine./...am inca 18 ani....am nevoie de ajutor... Offline #4 2007-11-13 19:59:51
Re: trichomonasaici este un link unde poti gasi doctori recomandati de fete. vezi daca este unul din orasul tau (nu ne-ai spus de unde esti) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #5 2007-11-14 11:22:21
Re: trichomonas
adica cum nu se uita la tine? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|