|
Nu esti logat.
De ce nu dispare?!#1 2011-03-21 21:11:43
de ce nu dispare?!am si eu o problema...acum un an am fost diagnosticata cu vulvovaginita acuta si am urmat un tratament cu flucovim150, nidoflor unguent, violet de gentiana si spalaturi cu bicarbonat de sodiu si imi trecuse ce era mai grav...cojitele, arsura, insa mi`a ramas zona rosie.in iarna ma iritasem iar, dar usor si am fost la medicul de familie care mi`a spus k e de la lenjeria intima.am urmat tratament cu gynozol, biseptrim si spalaturi cu femigin, dar roseata tot nu a disparut.am incercat de atunci sa port lenjerie din bumbac...numai k in comert nu gasesc bumbac100%, ci 95%si restul altcv...ma intrebam ce as putea face k pielea mea de jos sa revina la culoarea,,initiala'', sa nu mai fie rosie.am citit pe forum de Bioclin - Multi Gyn Actigel k previne roseata, mancarimea si usturimea. Offline #2 2011-03-21 21:34:14
Re: de ce nu dispare?!nu`mi raspunde nimeni? Offline #3 2011-03-21 21:55:50
Re: de ce nu dispare?!Incearca totusi sa gaseste lenjerie din materiale naturale sau renunta o perioada la chilotei sa vezi daca se amelioreaza si daca nu mergi de mai intreba si alt medic. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-03-21 22:02:41) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2011-03-21 23:05:10
Re: de ce nu dispare?!exista lenjerie din bumbac 100%, eu am gramada. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2011-03-22 20:35:05
Re: de ce nu dispare?!am inteles k lenjeria trebuie fiarta?!eu le spal normal...dero,lenor in clatire... Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-25 06:46:38
Re: de ce nu dispare?!eu nu folosesc niciodata balsam de rufe la lenjeria intima, nu sunt convinsa ca se clateste perfect si contine parfum care in ideea mea nu e bun pt aia mica. De fiert nu le-am fiert, doar le spal la temperatura mare si le clatesc de 2 ori. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|