|
Nu esti logat.
Pofta de mancare exagerata de la mastodynon???#1 2007-11-14 13:34:08
pofta de mancare exagerata de la mastodynon???am inceput un tratament cu mastodynon acum 5 saptamani pentru un nodul pe uter...iau 30 de picaturi dimineata si seara...problema e ca de vreo 3 saptamani mananc in continuu...mi-e pofta de dulce de nu mai pot iar la pranz si seara mananc doua feluri...eu care nu am mancat niciodata asa mult...iar de rontait toata ziua am ceva in gura...parca mi-e foame mereu...o fi de la mastodynon?...ca altceva in afara de pilule (pe care le iau de 4 ani) nu iau. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2 2007-11-14 13:35:27
Re: pofta de mancare exagerata de la mastodynon???imi poti spune si mie te rog unde ai gasit mastodynonu'? pofta de mancare nu cred ca o ai de la el... mami de minuni Offline #3 2007-11-14 13:53:02
Re: pofta de mancare exagerata de la mastodynon???pai am luat de la o farmacie din galati, Romar...nu se mai gaseste ca am alergat ceva pana am gasit farmacia asta....inseamna ca e o perioada cu "pofte" de mananc asa...cu toate ca nu-s insarcinata... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|