homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haine in functie de silueta-15

#267 2011-03-25 20:57:55

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: haine in functie de silueta

sunt de acord cu Jeniffer.chiar iti sta bine in ei si aripioarele nu mi se par prea scoase in evidenta.
adica...asa le ai tu si nu sunt urate.daca ti'ai lua ceva mai larg k sa nu se observe aripioarele,poate nu ti'ar veni asa bine in comparatie cu restul corpului.

#268 2011-03-26 03:51:04

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

Emilya a scris:

eu incerc sa nu imi fac fundul sa arate mai mare decat e neutral

secretul sta in buzunare ....buzunarele mici fac fundul mare ...buzunarele mari avantajeaza .....asa ca de fiecare data cand cumperi un pantalon trebuie sa ai grija sa aiba buzunarele potrivite pe marimea fundului pentru a nu evidentia latimea soldurilor
si sa fie drepti ...nu pana, nu evazati

iar la restul hainelor ....as evidentia decolteul ....cele care au un decolteu genoras si o talie frumoasa sunt avantajate de croieli de genul http://rochiistarglow.com/466-1399-larg … vnegru.jpg ...evidentiaza foarte mult talia

iar la fuste, pentru niste solduri mai latute cel mai bine se aseaza fustele drepte ... din propria experienta, fustele gogosar si cele closate se aseaza foarte urat si te fac si mai mare ....in special daca nu ai niste genunchi foarte finuti si gambe subtirele, te fac si mai mare

o rochie de genul cu decolteul un pic mai adanc e perfecta http://2.bp.blogspot.com/-n9cba_YSecs/T … e+2245.jpg

sau o bluza si o fusta in genul o sa te avanajeze foarte mult wink

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#269 2011-03-26 11:29:27

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Total de acord cu Pink , Emilya. Ar trebui sa porti mai multe camasute vaporoase, cambrate pe talia aia micuta a ta, sacouri la fel...neaparat CAMBRATE, nu ca ploverul si geaca de piele de la poze+offtopic (No offence).

Eu am o conformatie apropiata cu a ta si port mereu camasute cambrate pe talie, cu lungimea pana la sold, eventual cu o croiala mai lejera in partea de jos, cu elastic al lor sau centura in talie, sacouri casual CAMBRATE sau trench-uri. Siluetei tale i se potriveste de minune talia Empire... a fost creata parca pentru un astfel de corp, intrucat pune perfect in evidenta sanii fara a fi  wow sau vulgar si se aseaza minunat pe solduri...

Am vazut pozele puse de tine cu fustita in carouri... chiar te face sa arati ciudat. Eu port mereu fuste drepte pana la genunchi ( sa acopere genunchii aia strambi) sau daca nu creion, ca arata fff frumos si combinate cu o pereche de tocuri ma simt f sexy  visslar

Ah, si am mai observat la tine incaltamintea comoda, mai putin frumoasa pe care o porti (inca o data, sper sa nu fiu deplasata zicand asta). Renunta la pantofii lati & adidasi in favoarea unei perechi de balerini cu o talpa mai sanatoasa, sau a unor mocasini mai stilizati. Cred ca te-ar prinde f bine si pantofii stil Oxford, ca sunt tare comozi, dar totusi f feminini daca alegi modelul potrivit....

Failure teaches Success!

#270 2011-03-26 12:23:02

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetelor nu am de ce sa ma supar, orice sfat e binevenit, mai ziceti big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#271 2011-03-26 13:22:49

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

emilya, tu chiar ai slabit tare frumos, si ar trebui sa ai mai mult curaj. Sa mai iesi din tricourile si pulovarele simple si in culori inchise.
Uite cateva exemple:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Curve-Ful … ;clr=Black
http://www.asos.com/Asos/Asos-Curve-Exc … ;clr=Print
asa cum au zis fetele, poarta rochite, bluze vaporoase, cu o curelusa subtire in talie, sunt tare frumoase si se poarta mult acum primavara. Si poarta incaltaminte un pic inalta, subtiaza optic. Nu e necesar sa porti tocuri de 15 cm ziua, dar macar un pic de platforma sa aiba

Publicitate

loading...

#272 2011-03-26 14:09:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Ce trucuri stiti pt o silueta mai saraca ...ca sa zic asa ? lol

#273 2011-03-26 14:13:30

daenarys
Vizitator

nici un truc summ pe fetele mai slabute totul pica ok.
tu nu ai probleme nici cu bustul ca sa iti iei ceva sa dea impresia de volum acolo
cum te imbraci acum e mai mult decat potrivit zic eu smile

#274 2011-03-26 14:36:11

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

pai summ, tu ar trebui sa fii fericita lol poarta haine stramte, pantaloni deschisi la culoare, albi, blugi decolorati, imprimeuri marunte pe fundaluri deschise, dungi orizontale nustiu

#275 2011-03-26 14:37:06

_Summer_
Platinum member

Si totusi.....cum putem sa marim efectul ? lol In-afara de camasi cu fodorele, sacouri cu umeri putin bufanti, sacouri cambrate pe talie si putin mai lungi, fuste in A, cizme peste genunchi, culori deschise, pantofi cu bot rotund ? cesafac

#276 2011-03-26 14:38:57

daenarys
Vizitator

pai nu poti de cat purtand hainele enumerate de tine mai sus
eu as mai adauga fuste gen gogosar smile

eu am rasuflat usurata cand am vazut ca port tot 26 la blugi si pot sa port cei mai stramti posibili pantaloni lol

#277 2011-03-26 14:40:40

_Summer_
Platinum member

Da, dar pare-mi-se ca a trecut moda cu gogosarii lol

#278 2011-03-26 14:41:41

daenarys
Vizitator

atunci nu stiu ce sa zic summ
si asa vad ca ai idee ce ar trebui sa porti tongue

#279 2011-03-26 14:43:41

_Summer_
Platinum member

Am , am dar ma gandeam ca poate stiti si voi alte ponturi tongue Daca mai aveti nu ezitati sa le spuneti aici big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.