homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Planning?

#1 2011-03-26 19:01:53

sun_goodess
New member
Inregistrat: 2011-03-26

Planning?

Buna!
Sunt noua p aici..mi.a fost recomandat site.ul d catre o prietena ,sfatuindu.ma sa va adresez dvs intrebarea mea k sunteti cei mai buni...
Nu stiu dak a mai fost postat un subiect cu intrebarea asta si imi cer scuze dak a fost iar eu va pun sa reluati iar subiectul:(
Am auzit d un program oferit d anumite clinici unde chiar dak nu esti cuplu casatorit t poti duce sa faci planning...nu mi s.a explikt prea corect dar din cate am inteles  dak esti student exista obtiunea ca prin acest planning sa iti poti lua anticonceptionale cu o reducere sau chiar gratis...este adevarat?
Ma puteti lamuri si p mine ca rog frumos?
Multumesc

#2 2011-03-26 19:13:17

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Planning?

da, la un cabinet de  planning doctorul impreuna cu tine te ajuta sa afli care sunt anticonceptionalele potrivite organismului tau. nu neaparat daca esti student beneficiez de astfel de reduceri, poti fi si salariat si mergi cu o adeverinta de la serviciu. doar ca trebuie sa stii ca nu neaparat ce este gratis sau la reducere ti se potriveste si tie. e posibil sa alegi impreuna cu medicul tau un alt fel de anticonceptionale.

#3 2011-03-26 19:21:52

sun_goodess
New member
Inregistrat: 2011-03-26

eu am niste anticonceptionale recomandate d doctorul meu ginecolog....si unde anume sunt aceste cabinete?stiti cumva?sau trebuie sa intreb medicul ginecolog?
Multumesc frumos de raspuns

#4 2011-03-26 21:20:07

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

in maternitate ai putea gasi un astfel de cabinet, dar exista, cred si particulare.
aaa, spre exemplu in iasi exista o policlina studenteasca si in cadrul ei este un astfel de cabinet.
de regula anticonceptionalele se iau la recomandarea unui medic cu, competenta in planning familial, nu de ginecolog.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.