|
Nu esti logat.
Ecografie abdominala superioara#1 2011-03-22 21:36:59
Ecografie abdominala superioaraBuna seara.Am si eu o intrebare.Mi am facut programare saptamana viitoare pentru o ecografie. Problema este ca doar pe la ora 17 mai era liber, dimineata nu am reusit sa imi fac programare, si de ce zic problema?pentru ca am citit si aici pe forum ca ar fi indicat sa se faca dimineata. Cam cu cate ore inainte nu trebuie mancat? Eu am tot citit pe internet ca ar fi 5-6 ore, dar mi e cam imposibil pentru ca lucrez si daca nu mananc atatea ore mi se face rau mai ales ca am avut si o gastrita.Multumesc Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #2 2011-03-23 11:32:42
Re: Ecografie abdominala superioaraNu e nici o problema. Si eu am facut ecografii dupa-masa sau seara! Nu trebuie sa mananci cu 4 ore inainte de consult si sa incepi sa bei apa cam cu juma de ora, 1 ora inainte de consult. Offline #3 2011-03-27 00:26:12
Re: Ecografie abdominala superioaraam si eu de facut o ecografie abdomino pelviala trebuie inainte sa nu mananc sau exista vreo restrictie ca sa iasa analizele mai bine, sa merg dimineata ce imi recomndati? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|