|
Nu esti logat.
Hematoame deciduale in sarcina#1 2011-03-23 18:29:31
hematoame deciduale in sarcinabuna fetelor am si eu o intrebare ,s-a mai confruntat cineva cu hematoame deciduale in sarcina? acum o luna aveam unul singur si acum am mai multe imi este tare frica sa nu se intample ceva cu bebe, din ce cauza apar? va rog mult daca stiti ceva sa imi spuneti si mie,sunt tare ingrijorata.va multumesc Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #2 2011-03-27 12:46:27
Re: hematoame deciduale in sarcinate rog din suflet, vorbeste cu ginecologul care iti urmareste sarcina. Problema pare prea importanta ca sa iti aduni informatiile de pe forum. Oricit de binevoitori ar fi useri de aici, trebuie sa intelegi ca nu e specialitatea lor urmarirea sarcinii si problemele ei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-03-27 17:49:26
Re: hematoame deciduale in sarcinaam vb cu doctora mea si m-a pus pe tratament,eram interesata sa vad daca a mai avut cineva asa ceva si dc.a reusit sa duca sarcina pana la sfarsit.multumesc. Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|