|
Nu esti logat.
Anticoagulant lupic pozitiv ,ce se intampla cu bebe in cazul asta?Pagini: 1
#1 2011-03-24 22:15:42
anticoagulant lupic pozitiv ,ce se intampla cu bebe in cazul asta?azi am aflat ca am anticoagulant lupic pozitiv si tocmai luni ajung la dr.Uscatescu.a mai avut cineva asemenea probleme? ce sfaturi imi dati? Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #2 2011-03-27 12:40:55
Re: anticoagulant lupic pozitiv ,ce se intampla cu bebe in cazul asta?stai calma. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-03-27 17:53:47
Re: anticoagulant lupic pozitiv ,ce se intampla cu bebe in cazul asta?sunt in 12 saptamani si sunt destul de ingrijorata din cauza acestui rezultat pt.ca el este cauza hematoamelor pe care l-e am. medicul meu m-a trimes la fundeni la dr.Uscatescu si sper ca de maine sa ma puna pe un tratament care sa ma ajute sa imi duc sarcina la cap.Iti multumesc doctoressa p.sfaturi. Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|