homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

REFERITOR la ciclu...

#1 2011-03-25 12:35:41

GligiaG19
New member
Inregistrat: 2009-03-23

REFERITOR la ciclu...

am ciclul foarte regulat de obicei, am 20 de ani, si ultima data mi-a venit in 23 februarie, trebuia sa imi vina in 22 23 martie, e 25 deja si nu mi-a venit, si de azi nici burta nu mai o simt umflata ca deobicei, si ma simt bine....ma gandesc cu groaza la ceva sarcina...dar nu am avut contacte sexuale directe..in sensul sa intre in mine...doar am avut...senzualism...fara sex propriu zis...cat mai poate dura pana sa imi vina ciclu?, sau care ar fi cea mai usoara metoda ca sa vad daca am ceva sarcina...sau stiu eu...multumesc de ajutor

ar putea fi de la schimbarea anotimpului,,,sau voi ce spuneti?..vi se intampla si voua?

SUNT ASA STRESATA..VA ROG AJUTATI-MA PLS

Ultima oara a fost editat de GligiaG19 (2011-03-25 17:11:07)

#2 2011-03-25 21:41:35

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: REFERITOR la ciclu...

daca e asa cum zici tu, eu zis sa stai linistita. copiii nu se fac asa usor. poti sa iti faci un test de sarcina dupa 7 zile de intarziere a menstrei sau la 3 sapt de la ultimul contact cu risc (care tu spui ca nu l-ai avut). e cel mai rapid si ieftin. poate sa intarzie si de la faptul ca te stresezi cu gandul acesta de sarcina sau daca cumva ai fost racita, chiar si cu schimbarea de anotimp. depinde de organism.

eu zic sa stai linistita si ai sa vezi ca va veni cu siguranta.

le: si da, inainte sa iau anticonceptionale mi se intampla si mie chiar daca aveam ciclu regulat.

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-03-25 21:45:11)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-03-27 21:20:34

GligiaG19
New member
Inregistrat: 2009-03-23

Re: REFERITOR la ciclu...

da..ms pentru mesaj...mi-a venit..si sunt linistita totul e ok...multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.