homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contact sexual in timpul tratamentului pentru Streptococ

#1 2011-03-22 19:04:24

bibi111
New member
Inregistrat: 2011-01-21

Contact sexual in timpul tratamentului pentru Streptococ

Buna fetelor, am o curiozitate, caci am uitat s-o intreb pe ginecoloaga.
Fac tratament pentru un Streptococ beta-hemolitic de tip B cu Ciprofloxacin şi ovule Klion (incep de maine). Antibioticul pt 7 zile, iar ovulele pt 10 zile.
Intrebarea mea e, de exemplu dupa ce termin si ovulele, adica peste vreo 11-12 zile, pot avea contact sexual? Adica stiu ca, fiind un streptococ, e in vagin, dar din moment ce as fi terminat tot tratamentul, probabil am voie, nu?

In alta ordine de idei, am o intrebare la care as fi foarte recunoscatoare daca ar putea d-na Doctoressa sa imi raspunda.
Deci eu am mers la ginecolog intr-o zi, i-am explicat ce simptome am, iar ea a presupus ca am vreo infectie, mi-a prescris ovule Klion si Flucovim150 si mi-a dat sa fac o analiza de secretie. La analiza a iesit ca am Streptococ Beta-Hemolitic de tip B, iar ea mi-a facut inca o reteta, cu Ciprofloxacin. (mi-a mai dat si pentru o posibila infectie urinara Driptane si Urisan). Ce fac, le iau pe toate simultan? Klion ovulele le mai iau, daca mi-a scris antibiotic pt streptococ? (din mom ce klion e pt infectii). Imi pare rau ca imi afisez aici toate nelamuririle, dar ginecoloaga la care am fost nu a fost prea draguta, adica m-a expediat in 2 minute, nici n-am apucat sa ii spun ce aveam de zis..Nici nu stiu sincer exact ce e acest Streptococ, care sunt efectele lui si de unde il am, nu mi-a zis absolut nimic... Of.

Ultima oara a fost editat de bibi111 (2011-03-22 19:05:28)

#2 2011-03-27 12:51:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Contact sexual in timpul tratamentului pentru Streptococ

1.poti face sex dupa ce termini tratamentul
2.da, si ovule klion, si flucovim si ciprofloxacin
nu prea are medicul de unde sa stie de unde ai tu streptococul..sunt cai de infectare probabile...pe tine ce te-a minat la ginecolog? Fiindca aparent, pe tine te supara taman efectele infectiei cu streptococ

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-03-27 21:38:17

bibi111
New member
Inregistrat: 2011-01-21

Re: Contact sexual in timpul tratamentului pentru Streptococ

doctoressa a scris:

1.poti face sex dupa ce termini tratamentul
2.da, si ovule klion, si flucovim si ciprofloxacin
nu prea are medicul de unde sa stie de unde ai tu streptococul..sunt cai de infectare probabile...pe tine ce te-a minat la ginecolog? Fiindca aparent, pe tine te supara taman efectele infectiei cu streptococ

Pai nu era vorba de asta, dar eu nu stiam nimic despre el, si nici ea nu mi-a zis.
La ginecolog m-a manat permanenta senzatie cum ca as avea o infectie vaginala, si faptul ca urinez intruna de cateva saptamani (de vreo 20 de ori pe zi, mi-a prescris medicamente dar nu prea functioneaza) si, ma rog, un consult de rutina.
Nu stiu daca ma supara efectele infectiei cu streptococ pt ca nu am idee in ce consta acestea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.