homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare ca sa ma linistesc.

#1 2011-03-27 19:21:45

piticaAntipatica
Full member
De la: orasul celor 7coline mioritice
Inregistrat: 2007-04-26

intrebare ca sa ma linistesc.

Incep prin a-mi cere scuze ca postez o intrebare dintr-un topic care a fost inchis, dar tot nu m-am lamurit.
Iau antibebe de cativa ani, dar de 2 luni le-am schimbat cu desorelle. Luna aceasta am avut o operatie la dinti, si mi s-au prescris antibiotice. Stiu ca trebuie sa ma protejez suplimentar pe perioada tratamentului plus 7 zile dupa. Intre timp am fost si la controlul ginecologic anual, si din cauza antibioticelor mi-a iesit un pic de candida, iar doctorita mi-a dat Omicral si Pimafucin ovule. Ovulele inca nu le-am pus, deoarece nu apuc sa le pun 6 seri pana la menstruatie, in schimb am luat Omicralul; pe prospectul acestuia scrie " ... trebuie sa luati masuri adecvate de contraceptie pentru a va asigura ca nu ramaneti insarcinata in timpul tratamentului cu Omicral. Deoarece acest medicament se mentine in organism o perioada dupa incetarea tratamentului, trebuie sa folositi o metoda contraceptiva pana la urmatoarea sangerare menstruala dupa terminarea tratamentului cu Omicral".
Acum intrebarea mea, trebuie sa mai adaug inca 7 zile de protectie suplimentara pentru ca am luat omicralul, la cele 7 dupa terminarea tratamentului cu antibiotice? sau sunt de-ajuns?

Ultima oara a fost editat de piticaAntipatica (2011-03-28 12:42:03)

judeca fiecare raspuns

#2 2011-03-27 20:54:43

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: intrebare ca sa ma linistesc.

E stiam ca trebuie sa te protejezi pe durata tratamentului plus inca sapte zile dupa terminare

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#3 2011-03-27 21:56:16

piticaAntipatica
Full member

am zis foarte multe chestii. de fapt ma intrebam daca si Omicralul interactioneaza cu antibebe.

judeca fiecare raspuns

#4 2011-03-27 22:54:18

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

eu nu am gasit pe net sa scrie asa ceva in prospect, presupun ca tu il ai pe hartie ... din ce am citit in postul tau, tind sa cred ca interactioneaza si mai bine te-ai proteja suplimentar asa cum se mentioneaza: trebuie sa folositi o metoda contraceptiva pana la urmatoarea sangerare menstruala dupa terminarea tratamentului cu Omicral

#5 2011-03-28 12:31:42

piticaAntipatica
Full member

urmatoarea sangerare menstruala ar fi miercuri, pentru ca sunt in pauza de la anticonceptionale.

mi se pare ciudat tare ceea ce scrie pe prospect, pentru ca e antifungic, nu inteleg de ce ar avea vreo legatura cu anticonceptionalele. m-am uitat si eu pe net, si intr-adevar nu scrie tot ceea ce am eu pe cel imprimat.

Ultima oara a fost editat de piticaAntipatica (2011-03-28 12:32:53)

judeca fiecare raspuns

Publicitate

loading...

#6 2011-03-28 12:35:39

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

dar daca totusi scrie,poate fi adevarat si in locul tau eu nu as risca si m-as proteja suplimentar.

#7 2011-03-28 12:39:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ce scrie acolo nu inseamna ca interactioneaza cu AC, ci tocmai, ca trebuie sa folosesti neaparat o metoda contraceptiva eficienta, fiindca probabil are efect teratogen
tu folosesti AC, ceea ce e foarte bine

#8 2011-03-28 12:42:59

piticaAntipatica
Full member

ok, multumesc frumos heimdall smile

judeca fiecare raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.