homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand se considera prima zi de sangerare?

#1 2011-03-28 11:20:41

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

cand se considera prima zi de sangerare?

Buna fetelor,

Am si eu o dilema. Am luat Duphastone la indicatiile doctorului endocrinolog pentru a provoca menstra (am o dereglare hormonala veche si diagnostic: anovulatie cronica), iar apoi mi s-a prescris un medicament de stimulare ovariana (pentru a vedea daca ovulez). Ideea este ca acel medicament mi-a fost prescris in a 3-a zi de CM. Luna aceasta am avut ceva probleme ca mi-a intarziat mult, chiar si cu Duphastone si am tot avut spotting aproape in fiecare zi cateva picaturi. Ieri am avut spotting ca de obicei, dar spre seara s-a transformat in rosiatic, iar azi a venit cum era de obicei. Cum ar trebui sa consider prima zi? azi ca a inceput pe bune sau ieri ca am avut un pic de sangerare rosiatica? Va multumesc mult pentru rabdare si raspunsuri.

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2011-03-28 13:32:09

sweet_di
Full member

Re: cand se considera prima zi de sangerare?

nu poate nimeni sa ma ajute?

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#3 2011-03-28 21:46:10

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

prima zi de CM este prima zi de sangerare abundenta normala

.

#4 2011-03-29 00:01:24

sweet_di
Full member

multumesc frumos, o noapte buna va doresc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.