homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

COLPOSCOPIE

#1 2011-03-17 13:32:12

floriana29
Membru
Inregistrat: 2011-03-16

COLPOSCOPIE

Va rog spuneti-mi daca dupa electrorezectie pot ramane insarcinata, de fapt daca pot duce o sarcina la bun sfarsit?
Am facut testul papanicolau, la care diagnosticul a fost ASC-H cls.3, dupa care d-na doctor mi-a facut o colposcopie, urmand sa fac si testul HPV. Dupa ce o sa am rezultatul testului va trebui sa ma programeze pentru electrorezectie.
Culmea este ca eu am fost la medic pt. un control de rutina, fiindca intentionam sa raman insarcinata si am vrut sa ma asigur ca nu este nici o problema, dat fiind varsta mea, 34 ani si faptul ca nu am nici o nastere, dar de aici ............ s-au descoperit altele........
Va rog mult sa-mi raspundeti, imi este tare frica ca nu as mai putea avea copii.
Multumesc mult....

#2 2011-03-29 13:01:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: COLPOSCOPIE

Poti avea copii dupa aceasta interventie. Insa intai trebuie sa rezolvi toate problemele.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.