|
Nu esti logat.
Am o problema...va rog ajutati-ma!!!#1 2010-01-15 21:11:13
Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Am 20 de ani si pana acum aproximativ 2 luni am fost virgina. Primul contact sexual a fost pe 20 noiembrie. Problema este ca aparent acum sunt insarcinata. Adica, trebuia sa am menstruatie pe 27 decembrie si nu am avut. Dereglarile menstruale sunt cat de cat frecvente, menstruatia e la o luna, cateodata mai intarzie o saptamana. Am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit pozitive. Am fost la un control astazi, cu gandul de a intrerupe sarcina. Ajunsa la spital, am fost consultat de un medic cam in varsta care nu prea avea rabdare sa ma asculte, si mi-a spus din start ca sunt insarcinata in 13 saptamani. Nici nu a vrut sa ma asculte cand i-am spus ca este imposibil. Dupa calculele mele, 13 saptamani, inseamna ca ar fir trebuit sa raman insarcinata in octombrie. In primul rand ca atunci eram virgina si am mai si avut menstruatie si in octombrie si in noiembrie. Nu am nici un simptom cum ca as fi insarcinata. Nimic. Nu imi explic. Nu am greturi, dureri, pofte sau orice alt simptom. Plus ca alerg in fiecare dimineata destul de mult si ma asteptam sa ma doara burta dupa asta. M-am uitat si eu pe internet la poze si am vazut ca la 13 saptamani se observa burta cat de cat, iar eu nu am nimic. Nu stiu ce sa mai fac. Maine ma duc la doctor iar, sa fac un eco. Mi-e frica sa nu am altceva. Va rog, ajutati-ma! Offline #2 2010-01-15 21:16:37
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!sper ca mergi la alt dr. daca 2 teste au iesit pozitive cu siguranta esti insarcinata. unele au simptome de sarcina, altele nu sau apar mai tarziu. e bine ca mergi maine la dr. cred ca nu iti doreai aceasta sarcina, nu? iubesc+Camelia+Matei Offline #3 2010-01-15 21:16:46
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!ralu sanii te dor? din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline #4 2010-01-15 21:17:22
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Nu avem de unde sa stim daca esti sau nu gravida avand in vedere ca nu ai dat niciun detaliu despre asta. Nu v-ati protejat, a ejaculat in tine, iar tu nu ti-ai dat seama de urmari? Dupa 2 luni iti pui problema astfel? nu te judec, sincer, dar cand vezi ca totusi FEMEIE de 20 de ani, vrea sa faca intrerupere de sarcina pt ca nu a avut grija la momentul oportun e cam grav. Offline #5 2010-01-15 21:19:34
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Pai sanii ma dureau putin inainte de menstruatie, cred ca e normal. Secretii nu am. Totul e normal, asta ma ingrijoreaza. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-15 21:37:54
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!S-a intamplat o data sa nu ne protejam, dar dupa aceea am avut menstruatie normala. Sunt constienta ca e o probabilitate foarte mare sa fiu insarcinata, dar, totusi, 13 saptamani? Cand eu cu 13 saptamani in urma eram virgina... Offline #7 2010-01-15 21:39:06
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!
acum nu iti simti sanii mai plini.... mai mari... nu te dor? Ultima oara a fost editat de nerama (2010-01-15 21:42:36) din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline #8 2010-01-15 21:56:55
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Corect. Am avut menstruatie absolut normala, a durat cat dura de obicei. Si am citit ca atunci cand se fixeaza sarcina trebuie sa ai niste scurgeri rozalii, iar eu nu am avut asta. Offline #9 2010-01-15 21:59:54
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!faza cu scurgerile nu e o regula... nu apare la toate... din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline #10 2010-01-16 12:50:40
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!
piie, ralukyoo nu a postat aici ca sa fie judecata... Offline #11 2010-01-16 13:16:53
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Dupa cum am si spus, nu o judec, doamne fereste, imi imaginez cat e de aiurea sa ti se spuna din senin ca esti gravida POT aparea, dar cu siguranta sunt si exceptii, cunosc 2 fete care si-au dat seama de asta destul de tarziu. Ceea ce voiam eu sa zic defapt este ca fiecare e responsabil de ceea ce face, nu inteleg de ce ai sarit asa, ca as fi judecat-o. Offline #12 2010-01-16 15:09:29
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Deci, acel doctor care m-a consultat prima data cred ca nu stia ce face, cu toate ca era in varsta si ma asteptam sa aiba experienta. Am facut azi eco si doamna doctor mi-a spus ca sarcina mea nu avea nici 5 saptamani, de abia se vedea embrionul pe ecran. Am facut si o intrerupere de sarcina tot azi si acum e bine. Totusi, nu o sa mai las sa se intample asta. O sa fim mai atenti pe viitor, sperietura pe care am tras-o acum ne-a marcat... Offline #13 2010-01-16 15:13:30
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat raluka, insa inconstienta... se plateste Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-01-17 12:11:41) Offline #14 2010-01-16 16:21:24
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!Si mie imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta dar mai multa grija pe viitor pentru e evita. Offline #15 2011-03-29 21:57:25
Re: Am o problema...va rog ajutati-ma!!!eu totusi cred ca avortul este o greseala foarte mare.Si eu am ramas insarcinata cind inca nu eram casatorita si sunt foarte fericita ca nu am facut avort.Acum nu-mi inchipui viata mea fara baietelul meu.Caci el nu are nici o vina ca voi nu ati avut grija sa va protejati/Cit de greu nu ti-ar fi ar trebui sa-l lasi ca tot ce se intimpla se intimpla din voia Domnului... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|