homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinol + candidoza , intarzierea mestruatiei

#1 2011-03-29 22:49:13

bithaa
Membru
Inregistrat: 2011-03-29

Postinol + candidoza , intarzierea mestruatiei

Buna! sunt nou noutza pe acest site si va scriu in urma unor framantari . Am tot caut pe acest site subiecte aseamanatoare cu a meu insa tot nedumerita sunt. Problema sta asa...

Pe 7 februarie am avut menstruatia... iar pe la sfarsitul ei cam dupa vro 2-3 zile ( nu stiu exact) am avut contact sexual neprotejat ( pe la ora 12 am) . Dupa acesta m-am spalat ff bine si am luat Postinol 2 pe la 8 seara iar cea dea 2-a pastila la 13 ore ( stiu ca trebuia la 12...dar nu am resuit..) Mentionez ca am mai luat postinol c-am prin Noiembrie - Decembrie iar atunci la 5-7 zile am avut o scurgere ca o simulare de menstruatie de vro 3 zile, dar de data aceasta nimic. Astazi 29 martie iar menstruatie nu si-a facut aparitia deloc, doar mici simptome specifice sani durerosi in unele zile ...scurgeri albe si destul de consistente.

In luna aceasta (martie) am avut o candidoza pe care am 'tratato' (sper eu) cu ovule gynozol timp de 6 zile.

Mentionez ca am la activ pana acum 3 teste de sarcina negative si in general o menstruatie neregulata ( vine cand are chef dar niciodata al 28 de zile, de obicei in jur de 34-38 zile)

Ce se intampla??? Stau cu sufletul la gura asteptand parerile voastre. Multumesc!

#2 2011-03-29 22:53:45

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: Postinol + candidoza , intarzierea mestruatiei

Probabil din cauza Postinorului ti s-a dereglat menstruatia si probabil din cauza aceasta intarzie sa apara..pt a sta linistita,ai putea merge la dr pt o consultatie...si ai putea cu ocazia asta sa refaci analiza la secrtie,sa vezi daca te-ai vindecat de candida..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-03-29 22:55:35)

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.