|
Nu esti logat.
Ce analize sa cer sa mi se faca pt a lua coc?#1 2011-03-30 01:38:30
ce analize sa cer sa mi se faca pt a lua coc?Dupa ce s a retras marvelonul de pe piata am fost sa mi se faca niste analize si sa mi se recomande altceva.Am facut testul papanicolau, a iesit bine, la fel si lama si ecografiile. Nu mi s au facut analize de sange iar doctora mi a recomandat in urma unor intrebari nuvaring sau yaz. Dupa ce m am simtit rau de la inel, nu am mai incercat yazul deoarece am vazut ulterior ca progesteronul din el este mai periculos decat cel continut de altele. In urma unui e mail trimis dansei mi a spus sa iau orice contine estradiol 0,02 pt ca progesteronul nu conteaza. Am incetat sa mai merg la dansa, probabil analizele da sange sunt ieftine si nu i ar iesi nimic comparativ cu 3,5 mil(pe vechi) cat m au costat celalale la dansa. Am vorbit la tel si cu o alta doctora sa mi fac o programare si mi a spus ca nu e nevoie de analize de sange, o sa mi faca danda un control. Nu m am dus. Am inceput sa iau logest de la care nu m am simtit bine, mi au iesit coshuleti, mici noduli dupa ureche, libidoul a disparut complet, depresii. Vreau sa le schimb dar nu mai stiu cu ce. As incerca mercilon desi si desogestrelul am inteles ca e rau dar macar are estradiol mai putin si desogestrel contineau si marvelonul de care am luat dar nu se mai gaseste, sau jeanine. Concluzia este ca o rog muuult pe doctoressa sa mi spuna ce analize sa cer sa mi se faca si sa le postez dupa sa mi le interpreteze. Stiu de profil hormonal si nivel de colesterol dar nu stiu daca atat trebuie stiut pt a nu mai da gres cu ele.Duminica, 3 aprilie trebuie sa incep folie noua de ac. Stau in brasov si mi e imposibil sa ajung in bucuresti. Mersi mult Offline #2 2011-03-30 08:17:50
Re: ce analize sa cer sa mi se faca pt a lua coc?pentru prescriere de anticonceptionale nu se fac analize de sange... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|