homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare referitoare la primul act

#1 2011-03-30 11:51:44

cretsu
Membru
Inregistrat: 2011-03-30

Intrebare referitoare la primul act

Buna ziua wave miam inceput viata sexuala cu prietena, dar mie nu mi s-a rupt atsa. Cu prezervativ nu se rupe atsa aceea?

#2 2011-03-30 11:52:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intrebare referitoare la primul act

Nu e neaparat sa ti se rupa, multor baieti nu li se rupe niciodata, nu e ca himenul la fete, sa se rupa la primul contact

#3 2011-03-30 12:31:39

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Mie de 4 ani nu mi s-a rupt. Daca nu te deranjeaza (pe mine nu ma incomodeaza sau ceva dar nush cum e la altii) nu vad de ce te-ai stresa cu asta. Bucura-te ca nu te doare big_smile ca am inteles ca nu e chiar o placere cand se rupe.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#4 2011-03-30 13:03:43

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

incearca anal.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#5 2011-03-30 15:38:28

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

cretsu a scris:

Buna ziua wave miam inceput viata sexuala cu prietena, dar mie nu mi s-a rupt atsa. Cu prezervativ nu se rupe atsa aceea?

mda...ia sa vedem majoreta

analiza de text box :
1. ti-ai inceput viata sessuala....bravo!  sexinpat hjarta
pana aici mergem bine..big_smile
2. ai inceput-o cu prietena, super...!!  sexinpat  drool
3. ai scris miam legat...hm poate a fost o greseala... sa nu se mai intample, promiti??? punish
4. nu ti s-a rupt atza !!!!ffff grav...rotfl trebuia sa te misti mai salbatic...sa faci Saritura Tigrului, Caderea Romei...si alte procedee sesssuale ca sa ti se rupa...!!! rotfl toti baietii avem atza rupta din prima...si cei care (din greseala) nu si-o rup, si-o taie singuri cu lama in fatza iubitei exact cand are ea orgasm si e in al noualea cer!!! ....rotfl rotflbig_smilebig_smilebig_smile
5. ti-ai dat seama ca e din cauza prezervativului!!!! niciodata n-am inteles de ce se recomanda atat de mult prezervativul in relatiile sessuale si toata lumea vorbeste despre efectele preventive fata de BTS si "creatie", cand e fff clar ca e un obstacol in ceva atat de important ca : ruperea atzei!!!!
Fin

imi place sa cred ca postul tau e la misto....deaia mi-am permis big_smile
no offence.

P.D. An(al)dyno...tu ti-ai rupt atza anal (in mod anal)  sau atza de la fund (se mai numeste si rozeta), explica-ne...sa nu murim prosti:)))

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#6 2011-03-30 15:53:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

luis rotfl ce analiza detaliata
vezi ca poate bietul om nu stie de gluma si il ai pe constiinta, ca am mai auzit oameni care au incercat sa si-o rupa cu mijloace artizanale, sa scape de o grija

#7 2011-03-30 17:49:16

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

rotfl

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.