|
Nu esti logat.
Interpretare analize - gardnerella?#1 2011-03-15 13:16:28
Interpretare analize - gardnerella?Examen microscopic secretie vaginala: Frecvent celule epiteliale superficiale izolate si in placarde, relativ rare leucocite, frecventi bacili gram pozitivi, rari bacili gram negativi. Absent Trichomonas, Neisseria, Candida. Ultima oara a fost editat de N.Juuliaa (2011-03-15 15:36:26) Offline #2 2011-03-29 12:57:37
Re: Interpretare analize - gardnerella?SIncer eu nu vad o mare problema in analizele tale, dar imi rezerv dreptul de a gresi deoarece nu sunt medic. Parerea mea este sa nu faci nici un tratament fara sfatul medicului. Daca usturimile sunt grave, incearca sa faci tratamentul cu iaurt, adica sa pui 5 seri la rand iaurt in vagin, cu seringa de 5 ml. Ai grija insa ca iaurtul sa fie la temperatura camerei. De asemenea trebuie sa pui absorbant pentru ca va curge peste noapte. Poate te ajuta aceasta metoda pana ajungi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-03-31 12:20:46
Re: Interpretare analize - gardnerella?Multumesc mult Andreea, culmea este ca nici mie nu mi se pare ca analizele mele ar ridica o mare problema, tocmai din cauza asta ma socheaza usturimile si iritatiile pe care le simt. Am incredere in laboratorul care le-a lucrat, asa ca sunt destul de in ceata, nu inteleg ce e cu mine. Mi-am facut si analizele pt chalamydia, mycoplasma, ureaplasma, sunt negative. Problema asta o am de multa vreme si nu reusesc sa scap de ea. Anul trecut am tinut timp de 3 luni de zile o dieta stricta (cea recomandata pentru candida, fara fainoase, dulciuri etc) si am facut instalatii cu iaurt. Efortul e fost imens si rezultatele zero, nu am simtit nicio ameliorare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|