homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maronie urmata de firisoare de sange

#1 2011-03-31 11:21:13

maryyy89
New member
Inregistrat: 2011-01-26

secretie maronie urmata de firisoare de sange

Buna, am nevoie de un sfat urgent k nu mai inteleg nimic .acum 3 luni am avut contact sexual k prietenu meu fara protectie ,nu a terminat in mn..mi -a facut pana acum 5 teste de sarcina toate au aratat negativi ,dar inainte de fiecare menstara cu o sapt inainte am niste scurgeri maronii si cateodata sunt transparente k firisoare de sange..acum mi sau intarit si sanii si am burtica can mare.. mi cam frik.se poate sa fiu dnsarcinata k toate k testele au autat negativ ???? trebe sa mai spun k in urma k 6 luni am facut un avort..     va multumesc

#2 2011-03-31 11:32:38

daenarys
Vizitator

Re: secretie maronie urmata de firisoare de sange

asa incepe menstra ta.pana acum daca erai insarcinata s epozitiva testul
si avand in vedere ca ai facut un avort ar trebui s ate protejezi mai eficient d einca o sarcina nedorita.prima experienta ar trebui sa invete ceva smile

#3 2011-03-31 12:25:42

maryyy89
New member

multumesc pt raspuns... da crezi k e ceva mai grav in legatura k firisoarele de sange??.. mi am facut programare la ginecologie pt o ecografie pelviana si o secretie da sincer am nevoie si de un raspuns inainte... acum nu trebuie sa mi vina menstra luna asta sunt inainte scurgerile alea cam peste 2 sapt ar trebui sa-mi vina k nu imi vine deloc regulat nici inainte nici dupa avort

Ultima oara a fost editat de maryyy89 (2011-03-31 12:27:37)

#4 2011-03-31 12:31:39

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

maryyy89 a scris:

multumesc pt raspuns... da crezi k e ceva mai grav in legatura k firisoarele de sange??.. mi am facut programare la ginecologie pt o ecografie pelviana si o secretie da sincer am nevoie si de un raspuns inainte... acum nu trebuie sa mi vina menstra luna asta sunt inainte scurgerile alea cam peste 2 sapt ar trebui sa-mi vina k nu imi vine deloc regulat nici inainte nici dupa avort

am si eu o intrebare. de ce nu te protejezi eficient daca tot ai avut un avort?

#5 2011-03-31 12:42:32

maryyy89
New member

nu am luat anticonceptionale pt k ne intalnim foarte rar pt k nu este in tara iar acum 3 luni cand ne am vazut nu am avut de unde sa luam prezervative pt k stateam la tara si nu am stat decat 2 zile.... dar merg la doctor si ii zic sa-mi dea anticonceptionale pt ca data trecuta nu stia cum sa scape mai repede de mine si nu mi a zis absolut nimic si am si platit consultatia

Ultima oara a fost editat de maryyy89 (2011-03-31 12:43:33)

Publicitate

loading...

#6 2011-03-31 14:53:37

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Schimba-ti doctorul.Sau du-te la cabinet de planning(daca esti eleva e gratis la unele mi se pare ca si la pastile).Urata situatie..din ce in ce mai multi oameni isi aleg o meserie cu alt scop decat acela care ar fi normal...
Data trecuta te-ai dus sa-ti recomande pastile?Si ce ti-a zis?Eu ii faceam scandal in locul tau...Mor cand vad figuri de genu asta:-j pai du-te frate in *** dupa ce ca iti platesc,vin la tine cu o problema si in loc sa incerci sa ma ajuti si sa ma lamuresti imi iei banii si ma dai pe usa afara:-j

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#7 2011-03-31 16:05:09

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Asd a scris:

Schimba-ti doctorul.Sau du-te la cabinet de planning(daca esti eleva e gratis la unele mi se pare ca si la pastile).Urata situatie..din ce in ce mai multi oameni isi aleg o meserie cu alt scop decat acela care ar fi normal...
Data trecuta te-ai dus sa-ti recomande pastile?Si ce ti-a zis?Eu ii faceam scandal in locul tau...Mor cand vad figuri de genu asta:-j pai du-te frate in *** dupa ce ca iti platesc,vin la tine cu o problema si in loc sa incerci sa ma ajuti si sa ma lamuresti imi iei banii si ma dai pe usa afara:-j

foarte de acord. dar nu o consider o scuza pentru lipsa oricarei forme de protectie. se gasesc prezervative peste tot. deci da, sa caute un doctor care sa o vada, dar nu, asta nu e motiv sa face sex neprotejat, mai ales ca a trecut printr'un avort.

#8 2011-03-31 16:57:47

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Da....dar mi se pare ca zisese ca nu gasise acolo,ca era la tara...Acu fiecare isi asuma riscul.Sa speram ca nu e insarcinata.Pana iei pastile mai bine iti iei un prezervativ la tine pt situatii de urgenta tongue

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.