|
Nu esti logat.
Am o intrebare.....#1 2011-03-30 19:12:40
Am o intrebare.....Buna ! In ultima vreme am avut toate simptomele unei anexite...si am o varsta destul de frageda...dar as vrea sa aflu in ce consta un control pentru a vedea daca am anexita sau nu? La acest control trebuie sa merg cu unul dintre parintii ? Facand controlul asta se poate vedea ca nu mai sunt virgina ? Va rog sa'mi raspundeti... Allee [: x] Offline #2 2011-03-30 20:30:45
Re: Am o intrebare.....Da se vede ca nu mai esti virgina ..in principiu trebuie sa faci niste analize ale secretiei,sa vezi ce fel de bacterie a produs inflamatia,sau sa te palpeze doctorul pt a vedea unde este problema,dar asta numai medicul decide daca este cazul sau nu..pana la 16 ani cred ca trebuie sa fi insotita de un adult si dupa 16 ani te poti duce singura,nu sunt sigura,poate ne spun celelalte fete.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-03-30 20:40:54) Offline #3 2011-03-31 21:52:41
Re: Am o intrebare.....Mersi mult . >< Allee [: x] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|