homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai vine menstruatia-2

#20 2010-03-02 16:16:56

georgiana2891
Membru
Inregistrat: 2010-03-02

Re: nu mai vine menstruatia

buna fetelor...am si eu o mare problema poate stie cineva....la o sap dupa ce mi-a trecut luna trecuta..."m-am jucat cu prietenu meu " m-a penetrat dar nu am facuto fara....de obicei o facem cu prezervativ.....iar aqm luna asta nu am nici un semn ca mi-ar veni de obicei am cu o sap iniante ar fii trebuie sa imi vina joi aqm pe 4......eu sunt dreglata nu am mereu o menstruatie regulata cateva luni imi vine normal dupa imi intarzie si tot asa exista posibiliatatea sa fiu insarcinata ?am mai facut si alatadta acelsi lucru si mi-a venit desi mi-a intarziat .....va rog daca imi poate raspunde cineva

#21 2010-03-04 06:54:59

draiana
Full member
Inregistrat: 2008-06-10

buna...am o problema cu menstruatia...ultima data mi-a venit in data de 3 februarie iar de obicei am un ciclu regulat de 27 28 zile...acum trebuie sa vina si nimic...trebuie sa spun ca atunci in 3 a intarziat 2 zile...iar data anterioara a venit putin mai repede...cred ca m-am si racit sau am facut o infectie pt ca uneori ma mai doare in partea dreapta spre ovar, ma mai intapa usor...sau poate fi vb de altceva?nu am fost la medic

#22 2010-03-04 08:42:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

georgiana2891 a scris:

buna fetelor...am si eu o mare problema poate stie cineva....la o sap dupa ce mi-a trecut luna trecuta..."m-am jucat cu prietenu meu " m-a penetrat dar nu am facuto fara....de obicei o facem cu prezervativ.....iar aqm luna asta nu am nici un semn ca mi-ar veni de obicei am cu o sap iniante ar fii trebuie sa imi vina joi aqm pe 4......eu sunt dreglata nu am mereu o menstruatie regulata cateva luni imi vine normal dupa imi intarzie si tot asa exista posibiliatatea sa fiu insarcinata ?am mai facut si alatadta acelsi lucru si mi-a venit desi mi-a intarziat .....va rog daca imi poate raspunde cineva

as zice ca sansele sunt minime
mai ales ca ai o menstruatie neregulata si nici macar nu a intarziat inca, eu zic sa stai linistita

draiana a scris:

buna...am o problema cu menstruatia...ultima data mi-a venit in data de 3 februarie iar de obicei am un ciclu regulat de 27 28 zile...acum trebuie sa vina si nimic...trebuie sa spun ca atunci in 3 a intarziat 2 zile...iar data anterioara a venit putin mai repede...cred ca m-am si racit sau am facut o infectie pt ca uneori ma mai doare in partea dreapta spre ovar, ma mai intapa usor...sau poate fi vb de altceva?nu am fost la medic

putine sunt femeile carora menstruatia le vine f regulat...
chiar tu spui ca s-a intamplat sa vina si mai devreme dar si mai tarziu.

contacte sexuale neprotejate ai avut?

#23 2010-03-04 12:06:17

draiana
Full member

am folosit prezervativ atunci cand am avut contact sexual...incep sa ma stresez tot mai tare...

#24 2010-03-04 12:11:04

camysh
Moderator

eu zic sa nu te stresezi, o sa vina

Publicitate

loading...

#25 2010-03-04 12:18:10

draiana
Full member

sper sa fie ok...trebuie sa ajung la un doctor sa imi fac si o analiza si un control ginecologic dar deocamdata nu dispun de atatia bani...nici nu stiu unde sa merg unde sa fie ok....deocamdata iau niste paracetamol pentru raceala...

#26 2010-03-07 09:36:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

De ce nu faci un test de sarcina? Sa elimini incertitudinea. Si faza cu cinci zile inainte si cinci zile dupa, nu e adevarata. Cel putin nu pentru toata lumea. Depinde foarte mult de lungimea ciclului menstrual.

Fericita mamica de Aida Maria!

#27 2011-03-31 20:29:08

Tegi
Membru
Inregistrat: 2011-03-31

Buna, as avea si eu o intrebare.
In urma cu 8 luni am incercat sa fac dragoste cu prietenul meu, dar nu a reusit sa ma penetreze, nereusind sa-si introduca penisul. Cu toate acestea, de la inceputul lunii acesteia, am observat ca vaginul meu secreta o substanta alba care la atingere se simte ca gelatina. Plus, deja sunt 6 zile de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, dar nu s-a intamplat.
Intrebarea mea este de ce nu imi vine menstruatia? neutral

#28 2011-03-31 21:59:18

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Probabil erai in perioada de ovulatie,cervixul produce un mucus pt usurarea deplasarii spermatozoizilor catre uter..se poate sa ai o dereglare hormonala si din cauza aceasta iti intarzie menstruatia..daca nu-ti vine intr- o saptamana,te poti duce la medic pt un consult..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-03-31 22:02:11)

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.