|
Nu esti logat.
Pot sa iau duphaston daca iau dostinex?#1 2011-03-29 09:54:02
pot sa iau duphaston daca iau dostinex?Buna ziua, am o intrebare, de fapt mai multe, va rog sa ma ajutati! nu am menstruatie regulata, (doar cu ajutorul anticonceptionalelor am cm regulat) am fost la medic si mi-a descoperit prolactina marita, mi-a dat dostinex, 15 pastile, o jumate de pastila la 3 zile, dar nu am mai avut cm din 7 februarie, o sarcina nu am pt ca nu am facut nimic.....intrebarea mea este pot sa iau 2 pastile de duphaston pe zi 10 zile,(si dostinexul) poate asa imi vine cm? la medic trebuie sa ma duc dupa ce termin dostinexul, dar il termin pe 16 mai....iar anticonceptionale nu vreau sa mai iau pt ca imi doresc un copil, dar stiu ca nu am voie sa raman cat timp fac tratament cu dostinex...si daca imi vine cu duphaston, pot sa iau tot in a 16 zi a cm si sa raman doar cu duphaston, asta in cazul in care am ovulatie? si cat timp pot lua duphaston? va multumesc din suflet! Offline #2 2011-03-31 09:24:55
Re: pot sa iau duphaston daca iau dostinex?cita vreme prolactina e mare, in principiu ea e de vina pentru absenta menstrei si, deasemenea, foarte probabil, pentru absenta ovulatiei. Parerea mea e sa nu te apuci sa iei nici un fel de duphaston, sa lasi dostinexul sa apuce sa isi faca treaba, asta probabil ca va aduce si menstra...mai departe, inteleg ca acum vrei copilul...si asta poate fi o problema care trebuie discutata cu medicul tau. Pina pe 16 mai mai sunt doar vreo 6 sapt, deci nu prea mult. asa ca eu as astepta vizita la medic, as lua dostinex, as proteja foarte eficient contactele sexuale, si as amina discutia despre sarcina dupa 16 mai.....ceea ce oricum trebuie sa faci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-04-01 09:49:21
Re: pot sa iau duphaston daca iau dostinex?multumesc mult pt raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|