homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie ciudata

#1 2011-03-20 20:10:13

mentalsymphony
New member
Inregistrat: 2011-03-20

secretie ciudata

buna! sunt noua pe forum, cam micuta (15 ani).. dar ma macina o intrebare. pana acum o luna aveam ciclu destul de regulat. (spre exemplu, in luna decembrie mi-a venit pe 20, ianuarie pe 22, februarie pe 19). luna asta nu stiu ce am patit.. pe 8 martie m-am patat rau de tot si chestia asta a tinut pana pe 12. n-a fost ciclu normal (nu m-au durut sanii ca de obicei, burta nici vorba), deci tind sa cred ca a fost o secretie maronie mai abundenta.
acum (20) incep sa-mi simt sanii sensibili, si vad ca iar am avut o secretie maronie vascoasa, dar nu menstruatie normala. sa-nteleg ca trebuie sa-mi vina ca lumea zilele urmatoare (?).. nici nu stiu ce sa mai cred, dar ma cam sperie. mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala si nu iau niciun fel de pastile.
multumesc anticipat..

#2 2011-04-01 12:57:13

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: secretie ciudata

La varsta ta, e oarecum normal sa apara astfel de probleme. Organismul tau inca este in schimbare din punct de vedere hormonal si de aceea apar aceste dereglari. Totusi, daca menstra nu apare parerea mea este mergi la medic si sa discuti cu el, ca sa elimini su siguranta o eventuala problema.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.